TempraKon

Hvis du går op i din søvn, er Temprakon det rigtige mærke for dig. Temprakon er den ultimative serie af dyner, puder og rullemadrasser, og er udviklet med den nyeste teknologi for øje. Du finder vores udvalg af Temprakon produkter på siden her.

10 varer

Faldende orden
pr. side

Temprakon - søvn på den intelligente måde

Temprakon bruger såkaldte mikrokapsler i deres produkter; en teknologi, der giver dig den bedste søvn. Oprindeligt blev mikrokapslerne udviklet af NASA til de rumdragter, som astronauterne brugte. Men Temprakon videreudviklede teknologien, så den nu kan bruges til at give den bedste og mest optimale søvn. Brugen af mikrokapslerne er så revolutionerende, at Temprakon har fået certificeringer fra selveste Space Foundation.

Avanceret teknologi bag alle Temprakon produkter

Alle produkter fra Temprakon er udviklet ud fra avanceret rumteknologi med aktiv temperaturregulering. Magien opstår på grund af de millioner af mikrokapsler, der er del af alle Temprakons produkter. Produkterne er fyldt med en særlig type voks, der er udviklet særligt til at optage og frigive varme. Og netop dét giver dig optimale sovebetingelser, da din krop på denne måde nemmere kan regulere temperaturen. 

Avanceret Temprakon puder, madrasser og dyner i topkvalitet

Temprakon har foruden certificeringen fra Space Foundation et væld af andre certificeringer. Alle Temprakon dyner, Temprakon madrasser, Temprakon puder og andre produkter er nemlig allergivenlige og certificeret efter OEKO-TEX Standard 100; et certifikat, der er den ledende sundhedsmærkning globalt for tekstiler. Derudover har Temprakon certificeringer fra NOMITE og Downafresh. 

På udkig efter andre produkter til soveværelset?

Er du på jagt efter andre produkter end en Temprakon pude, Temprakon dyne eller andet Temprakon produkt? Uanset hvad du leder efter på søvnfronten, har SejsDyner gode produkter til dig. Hvad med en Tempur madras, en silkedyne, en Dunlopillo pude eller et produkt fra anerkendte Quilts of Denmark?

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )