Tempur®

Tempur er en dansk sengeproducent, der er anerkendt af NASA for deres kvalitetssenge, hovedpuder og dyner. Se vores store udvalg af produkter fra Tempur til gode priser.

Tempur – Anerkendt af NASA

Tempur producerer dyner, puder og senge af høj kvalitet og derfor er de blevet anerkendt af NASA til brug på deres missioner i rummet. Materialet til TEMPUR kom fra det trykabsorberende Visco-elastiske skum, der blev certificeret af US Space Foundation og er udviklet til brug i astronauternes dragter, for at beskytte dem ved raketopsendelse.

Skummet blev udviklet til at kunne fordele trykket og vægten fra astronauten på en bestemt og komfortabel måde. Tempur er en forfinet udgave af skummet brugt i NASA. Det er blevet perfektioneret af videnskabsmænd og ingeniører for at skabe en kollektion af puder, madrasser og senge, der giver dig den mest komfortable søvn.

Med de eksklusive sengesystemer, mange sengebunde, samt komfortable hovedpuder og madrasser er der en TEMPUR til alle kropstyper.

ULTIMATIV KOMFORT MED SENGE OG MADRASSER FRA TEMPUR

Alle senge fra TEMPUR har en trykaflastende funktion med madrasser, der vil forme sig efter din krop. Sengene kan fås både som boxmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge. Derfor vil du have rig mulighed for at nyde den flotte kvalitetsseng.

Hos Sejs Dyner har vi samlet de bedste produkter. Se blandt andet vores store udvalg af de komfortable kontinentalsenge. Hvis du er i tvivl om, hvilken madras du skal vælge til din seng, så har vi hos SEJS Dyner mange madrasser, som matcher til sengene. Prøv madrasserne fra TEMPUR Sensation serien, som er de mere faste madrasser, der giver ekstra støtte til den, som har brug for det. Skal du have mere komfort og en madras du synker helt ned i, så skal du prøve serien TEMPUR Cloud, som er en ekstrem komfortabel madras, der vil sno sig om dig. En helt ny madras i serien er TEMPUR Hybrid, som er fusion af mikro fjedre og det blødeste skum.

Mangler du en topmadras til din seng, så kan du hos Sejs Dyner give dig selv god tid til at vælge mellem vores eksklusive topmadrasser fra TEMPUR. Få den maksimale nydelse ud af din seng med en topmadras fra TEMPUR.

SOV IGENNEM MED HOVEDPUDER FRA TEMPUR

Hos Sejs Dyner går vi op i komfort og derfor har vi udvalgt en masse TEMPUR hovedpuder til dig. Med en pude, der former sig efter dit ansigt, vil en nat med en TEMPUR hovedpude føles som det rene silke. Hovedpuderne giver dig ekstrem komfort og støtte, hvor der er behov for det. Puderne former sig efter dit ansigt, men uden at være for bløde. Når du lægger dit hoved på hovedpuden, vil du ligge yderst komfortabelt og have alle muligheder for at kunne få en nat med uforstyrret søvn.

Skal du ud og rejse har TEMPUR også udviklet nogle yderst komfortable og eksklusive rejsepuder fra TEMPUR. Få vejledning til hvilken seng, dyne, pude som passer bedst til dig og dit behov.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )