TEMPUR Puder

Se vores store udvalg af trykaflastende Tempur puder, som er kendt for at yde god støtte til dig når du sover. Har du brug for hjælp med at finde den rigtige pude, så tag endelig kontakt til os.

11 varer

Faldende orden
pr. side

Trykaflastende Tempur puder giver dig en god søvn

TEMPUR® laver trykaflastende hovedpuder, der måske er mest kendt for de formede puder, der går under navnet TEMPUR Original og TEMPUR Millennium. Derudover findes der TEMPUR Ombracio, der er specielle hovedpuder, som yder særlig støtte i forskellige sovepositioner.

Man siger som hovedregel at jo bredere dine skuldre er jo højere skal din pude være for at opretholde den naturlige position af din nakke og dit hoved. Det er derfor vigtigt at holde øje med højden på den madras du vælger. Har du en blød seng skal du have en lav pude, så din nakke får den rigtig position fordi du automatisk vil synke ned i madrassen.

TEMPUR® ANERKENDT AF NASA

Køber du en TEMPUR pude får du meget mere end blot en hovedpude. Det danske mærke er nemlig det eneste pude og madras mærke, som har fået tilladelse fra US Space foundation til at bruge Certified Technology Seal. Alt materialet er bygget op på teknologi fra 70’erne for at tilbyde et produkt af bedste kvalitet, som selv astronauterne har afprøvet til deres rumdragte.TEMPUR’s traditionelle pude er en helt traditionel hovedpude, der kan formes og krammes efter behov, og som samtidig yder den velkendte TEMPUR støtte. Denne model fås i en blød, en medium, og en fast udgave.TEMPUR Traditional Pillow fås nu også som vaskbare puder, eller som ekstra kølende puder. Vælg en pude fra Tempur, hvis du vil sove trygt og godt hver nat.

ALLERGIVENLIGE PUDER FRA TEMPUR®

Alle puder fra TEMPUR er allergivenlige og har betræk, som er vaskbart på 40 grader og let at tage af. For at få den bedste kvalitet er alle tekstiler blevet certificeret med Oekotex 100-standarden, der skal sikre at puderne ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. Køb lækkert og allergivenligt pudebetræk og lagner til din seng.

SOV IGENNEM MED HOVEDPUDER FRA TEMPUR®

TEMPUR kan forbedre din nattesøvn med deres ergonomiske puder i verdensklasse. Puderne former sig efter din nakke og dit hoveds position. Hovedpuderne tilpasser sig efter din vægt og din temperatur. Sover du f.eks. på siden vil du skulle have mere støtte ved nakken for at holde den lige og det samme er gældende hvis du sover på ryggen. TEMPUR har designet Original serien, der følger din rygsøjles kurve og forsøger at holde den i en lige position hele natten. Millennium holder også din nakke lige, hvor Ombracio hjælper dig til at ånde, uanset om du sover på maven eller ryggen.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse hovedpude du skal vælge for at få mest ergonomisk støtte, så kan du altid gå efter din T-Shirt størrelse. Bruger du for eksempel størrelse Large normalt, vil en Large hovedpude, som ofte passe til dig. TEMPUR har også udviklet eksklusive rejsepuder til dig som mangler en komfortabel pude på en lang rejse. Få den bedste vejledning til hvilken seng, pude og madras der passer bedst til dig og dit behov.

 

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )