TEMPUR® Puder

TEMPUR® er kendt for det unikke, trykaflastende TEMPUR-materiale, som både anvendes i deres puder og madrasser. Ønsker du at forbedre din nattesøvn mærkbart, så vælg en lækker pude fra TEMPUR.

Alle TEMPUR® hovedpuder er allergivenlige og har aftageligt, vaskbart betræk. Alle TEMPUR's tekstiler er certificeret til at overholde Oekotex 100-standarden, hvilket sikrer dig, at ingen af TEMPUR's puder indeholder sundhedsskadelige stoffer.

TEMPUR® Puder

TEMPUR® støttepuder

TEMPUR® er måske mest kendt for de formede puder, der går under navnet TEMPUR® Orignal og TEMPUR® Millennium. Derudover findes der TEMPUR® Ombracio der er special hovedpuder, der yder særlig støtte i forskellige sovestillinger.

TEMPUR® traditionelle hovedpuder

TEMPUR's traditionel pude er en helt traditionel hovedpude, der kan formes og krammes efter behov, og som samtidig yder den velkendte TEMPUR® støtte. Denne model fås i en blød, en medium og en fast udgave. TEMPUR® Traditional Pillow fås nu også som vaskbare puder, eller som ekstra kølende puder. Vælg en pude fra TEMPUR®, hvis du vil sove trygt og godt hver nat.

TEMPUR® fremstiller også specialpuder som er fremragende på rejsen.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.