TEMPUR Madrasser

Er du på markedet efter en ny madras? Med en TEMPUR® seng får du en perfekt nats søvn - hver nat. Her kan du se alle de TEMPUR® madrasser, SejsDyner forhandler.

11 varer

Faldende orden
pr. side

Vælg din TEMPUR® madras

Med en madras fra TEMPUR® får du en madras, der former sig nøjagtigt efter din krops konturer. Det betyder, at din krop kan hvile i dens naturlige og mest afslappede stilling.

Det giver dig:

En forbedret blodcirkulation.

Et reduceret behov for at vende dig i løbet af natten.

En bedre søvnkvalitet.

Hemmeligheden ligger i det viskoelastiske skum med høj tæthed, der er i alle madrasserne. Det former sig perfekt efter netop din kropsform, temperatur og vægt.
TEMPUR® fører fire forskellige serier af madrasser, der alle er udført i de bedste materialer. Og der er naturligvis 15 års garanti, uanset hvilken madras du vælger.

Her kan du blive klogere på de fire serier:

TEMPUR® Original

Madrasser i Original-serien er de faste madrasser fra TEMPUR®, der lader dig sove skønt, hver eneste nat. Mærk den gode kvalitet og den fantastiske trykaflastning på egen krop. Leveres i tre forskellige højder, 19, 21 og 25 cm.

TEMPUR® Cloud

TEMPUR® Cloud-serien giver dig oplevelsen af vægtløshed uden at gå på kompromis med støtten. Cloud-madrasser kan leveres i tre forskellige højder, 19, 21 og 25 cm.

TEMPUR® Sensation

Sensation-serien er gode, traditionelle springmadrasser, der er kombineret med den velkendte trykaflastning fra TEMPUR®. Det giver dig den perfekte nattesøvn, du indtil nu kun har drømt om. Madrassen kan leveres i tre forskellige højder, 19, 21 og 25 cm.

TEMPUR® Hybrid

Hybrid madrassen gentænker den traditionelle madras med tre nye, unikke teknologier. En kombination af TEMPUR® materiale og Precision™ Micro fjedre, og med QuickRefresh™ betræk.

Hvad er levetiden på en TEMPUR® madras?

Uanset hvilken TEMPUR® madras du vælger, får du 15 års garanti. Og det er jo bare garantien. For selve levetiden af madrassen er langt højere, hvis du passer på din madras.

Hvordan kan jeg sove bedre om natten?

Hvis du, desværre, er én af de tusindvis af danskere, der sover dårligt om natten, er der her fem videnskabelige råd, der kan forbedre din søvn:

Råd #1: Læg mobilen væk. Det kunstige, blå lys fra skærme hæmmer udskillelsen af søvn-hormonet melatonin og gør det sværere at falde i søvn.

Råd #2: Sollys om vinteren og gardiner om sommeren. Om vinteren skal du forsøge at få så meget sollys om dagen som muligt, da det er godt for din søvn. Omvendt skal du om vinteren gerne have mørklægningsgardiner, så du ikke bliver vækket midt om natten af solen.

Råd #3: Undgå koffein og alkohol. Både alkohol og koffein har en negativ indvirkning på søvnen. Så undgå begge dele før sengetid.

Råd #4: Sov hverken for varmt eller koldt. Du sover bedst, hvis du er i såkaldt termoneutralitet. Det vil sige, hvis din hud har en temperatur på mellem 25 og 30 grader. Et godt råd til at opnå det, er at sove i et køligt rum med en varm dyne.

Råd #5: Dyrk ikke motion sent. Motion frigiver adrenalin, som holder dig vågen. Så pas på med den hårde motion før sengetid.

På udkig efter andre produkter?

Hvis du er på udkig efter andre sove- og sengerelaterede produkter i topkvalitet, har SejsDyner uden tvivl det rette produkt til dig. Hvad med en skøn sommerdyne, en ny hovedpude eller et produkt fra Quilts of Denmark?

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )