TEMPUR® Madrasser

Madrasserne fra TEMPUR® former sig nøjagtigt efter din krops konturer, og TEMPUR-materialet giver dig lov til at hvile i en naturlig og afslappet stilling.

Dette medfører en forbedret cirkulation, et reduceret behov for at vende sig og dermed opnår du en bedre søvnkvalitet.

TEMPUR Madrasser fås i tre forskellige følelser for at du nemmere kan finde lige præcis din nye TEMPUR Madras.

TEMPUR har som noget nyt, nu kombineret den trykaflastende skum med fjedre, nemlig TEMPUR® Hybrid, for en endnu bedre søvn.

TEMPUR® Madrasser

Vælg din TEMPUR® madras

TEMPUR® fører fire forskellige serier, der alle er udført i de gode materialer, der kendetegner TEMPUR®. Du får selvfølgelig 15 års garanti, uanset hvilken TEMPUR® madras du vælger til din seng.

TEMPUR® Contour

Madrasser i TEMPUR® Contour-serien er de faste madrasser fra TEMPUR®, der lader dig sove skønt, hver eneste nat. Mærk den gode kvalitet og den fantastiske trykaflastning på egen krop. Leveres i tre forskellige højder, 19, 21 og hele 25cm.

TEMPUR® Cloud

Seriens madrasser er de bløde TEMPUR® Madrasser, og giver dig oplevelsen af vægtløshed, uden at gå på kompromis med støtten. Cloud-madrasser kan leveres i tre forskellige højder: 19, 21 og 25 cm.

TEMPUR® Sensation

Sensation er gode, traditionelle springmadrasser, der er kombineret med den velkendte trykaflastning fra TEMPUR®. Det giver dig den perfekte nattesøvn, du indtil nu kun har drømt om. Madrassen kan leveres i tre forskellige højder: 19, 21 og 25 cm.

TEMPUR® Hybrid

Hybrid madrassen gentænker den traditionelle madras med tre nye unikke teknologier. En kombination af TEMPUR materiale og Precision™ Micro fjedre, og med QuickRefresh™ betræk.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.