TEMPUR Madrasser

Er du på markedet efter en ny madras? Med en TEMPUR® seng får du en perfekt nats søvn - hver nat. Her kan du se alle de TEMPUR® madrasser, SejsDyner forhandler.

4 varer

Faldende orden
pr. side

VÆLG DIN TEMPUR® MADRAS

Med en madras fra TEMPUR® får du en madras, der former sig nøjagtigt efter din krops konturer. Det betyder, at din krop kan hvile i dens naturlige og mest afslappede stilling.

Det giver dig:

En forbedret blodcirkulation.

Et reduceret behov for at vende dig i løbet af natten.

En bedre søvnkvalitet.

Hemmeligheden ligger i det viskoelastiske skum med høj tæthed, der er i alle madrasserne. Det former sig perfekt efter netop din kropsform, temperatur og vægt.
TEMPUR® fører fire forskellige serier af madrasser, der alle er udført i de bedste materialer. Og der er naturligvis 15 års garanti, uanset hvilken madras du vælger.

Her kan du blive klogere på de fire serier:

TEMPUR Prima® SmartCool™

TEMPUR Prima® SmartCool™, der indeholder en kombination af det unikke TEMPUR® Advanced Materiale, for optimeret trykaflastning og TEMPUR® Adapt Materiale for langvarig støtte og  komfort. Madrassen tilpasser sig til din kropsform og absorberer bevægelse, så du ikke mærker din partners bevægelser i løbet af natten. SmartCool™ betrækket, der er køligt ved berøring, absorberer overskydende kropsvarme, så du er sikret en behagelig og uforstyrret nattesøvn.

TEMPUR Prima® SmartCool™ er 21cm høj og kommer i to forskellige hårdheder, så du kan finde lige netop din yndlingsmadras.

TEMPUR® Pro Plus SmartCool™

TEMPUR® Pro Plus SmartCool™ der indeholder en kombination af det unikke TEMPUR® Advanced Materiale, for ultimativ trykaflastning og TEMPUR® Adapt Materiale for langvarig støtte og komfort. Madrassen absorberer bevægelse, så du ikke mærker din partners bevægelser. SmartCool™ betrækket, der er køligt ved berøring, absorberer overskydende kropsvarme, så du er sikret en behagelig og uforstyrret nattesøvn.

TEMPUR® Pro Plus SmartCool™ er 25cm høj, og kommer i fire "hårdheder"; Soft, medium, medium firm Hybrid og medium firm.

TEMPUR Pro® Plus CoolQuilt

TEMPUR Pro® Plus CoolQuilt har et quiltet polstret betræk indeholdende et ekstra lag af TEMPUR® Materiale, der giver en følelse af luksuriøs blødhed, ultimativ støtte og kølende komfort. Madrassen indeholder en kombination af det unikke TEMPUR® Advanced Materiale, for ultimativ trykaflastning og TEMPUR® Adapt Materiale for langvarig støtte og komfort. Materialet absorberer bevægelse, så du ikke mærker din partners bevægelser.

TEMPUR Pro® Plus CoolQuilt madrassen er 27 centimeter høj, og kommer i fire hårdheder; Soft, Medium, Medium firm hybrid og Medium firm.

TEMPUR Pro® Air™ Plus

TEMPUR Pro® AirTM Plus er tempurs mest kølende og åndbare madras grundet dens optimerede airflow fra TEMPUR® AirTM Materialet. Madrassen afleder kontinuerligt varme fra din krop, så du opnår en kølende og uforstyret nattesøvn, alt imens TEMPUR® Adapt materialet sikrer langvarig støtte og trykaflastende komfort, så madrassen tilpasser sig til hele din krop.

Den unikke teknologi i TEMPUR® AirTM Materialet, gør at du føler dig 2° C køligere natten igennem på grund af den optimerede luftgennemstrømning.

TEMPUR Pro® AirTM Plus madrassen, er 25cm høj, og kommer i tre forskellige hårdheder; Soft, Medium og Medium Firm Hybrid.

HVAD ER LEVETIDEN PÅ EN TEMPUR® MADRAS?

Uanset hvilken TEMPUR® madras du vælger, får du 15 års garanti. Og det er jo bare garantien. For selve levetiden af madrassen er langt højere, hvis du passer på din madras.

HVORDAN KAN JEG SOVE BEDRE OM NATTEN?

Hvis du, desværre, er én af de tusindvis af danskere, der sover dårligt om natten, er der her fem videnskabelige råd, der kan forbedre din søvn:

Råd #1: Læg mobilen væk. Det kunstige, blå lys fra skærme hæmmer udskillelsen af søvn-hormonet melatonin og gør det sværere at falde i søvn.

Råd #2: Sollys om vinteren og gardiner om sommeren. Om vinteren skal du forsøge at få så meget sollys om dagen som muligt, da det er godt for din søvn. Omvendt skal du om vinteren gerne have mørklægningsgardiner, så du ikke bliver vækket midt om natten af solen.

Råd #3: Undgå koffein og alkohol. Både alkohol og koffein har en negativ indvirkning på søvnen. Så undgå begge dele før sengetid.

Råd #4: Sov hverken for varmt eller koldt. Du sover bedst, hvis du er i såkaldt termoneutralitet. Det vil sige, hvis din hud har en temperatur på mellem 25 og 30 grader. Et godt råd til at opnå det, er at sove i et køligt rum med en varm dyne.

Råd #5: Dyrk ikke motion sent. Motion frigiver adrenalin, som holder dig vågen. Så pas på med den hårde motion før sengetid.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )