TEMPUR® Contour

Contour er den første TEMPUR madras og den forbindes i høj grad med TEMPUR som mærke. Contour har før heddet TEMPUR® Original, men har ændret navn.

Madrassen er et oplagt valg, hvis du skal til at købe din første TEMPUR madras. Contour madrassen er fremstillet med det unikke, tryklastende TEMPUR-materiale, der kendetegner alle TEMPURS produkter. Det er således yderst behagelige madrasser, der medvirker til at hæve kvaliteten af din søvn.

  • Der er ingen produkter der matcher dine valg.

Den originale TEMPUR madras

Der findes tre forskellige TEMPUR Contour madrasser: Contour 19 cm, 21 cm og 25 cm. Vær opmærksom på, at Contour madrasserne kommer uden TEMPUR topmadras, så du selv kan vælge hvilken topmadras, du evt. ønsker. 

Husk at du også kan få TEMPUR Contour med komplette sengeløsninger hos Sejs Dyner. Du kan få både en TEMPUR boxmadras, TEMPUR kontinentalseng og TEMPUR Elevationsseng med Contour Madrassen.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.