TEMPUR Topmadrasser

Tempur® Topmadrasser - Giver støtte når du sover. En topmadras har til opgave at fordele din vægt, mens du sover, og det er således et spørgsmål om at skabe ideel trykaflastning.

På dette område er TEMPUR® så absolut eksperter, for de har efterhånden mange års erfaring med det specielle TEMPUR-materiale, der giver TEMPUR's madrasser og topmadrasser en unik trykaflastning.

TEMPUR er en videreudvikling af NASA’s opfindelse af det Visco-elastiske skum, som var i astronauternes rumdragter og skulle fordele vægten og øge komforten. Det danske mærke er den eneste madras og pude producent, der er anerkendt af NASA.

7 varer

Faldende orden
pr. side

10 års garanti på TEMPUR Topmadrasser

Når du har sovet uroligt og haft en dårlig nattesøvn, kan det være fordi din madras har trykket på dine såkaldte trykpunkter. Det er punkter på din krop, hvor madrassen trykker mod din krop og kan få dig til at skifte position. Oplev forbedret søvnkvalitet og en følelse af vægtløshed med en ny, lækker TEMPUR® topmadras. Madrasserne minimerer ubehaget ved dine trykpunkter og findes i forskellige størrelser. Køber du en TEMPUR Topmadras er der hele 10 års garanti på din topmadras. Registrerer du din madras hos TEMPUR kan du opnå en garanti på hele 15 år. Hos Sejsdyner.dk kan du finde ergonomiske madrasser og sengebunde, der passer til din topmadras.

TEMPUR Topmadras reagerer på varme og vægt

Det materiale som alle topmadrasser produceres i reagerer på varme og vægt og skaber en unik fordeling af vægten på topmadrassen, så den forbliver fast, der hvor der er brug for det. Der er ikke en kropstype, der er ens og derfor former topmadrasserne sig efter lige netop din krop. Betrækket på alle madrasserne kan tages af og vaskes på 40 grader. Stoffet er glat på den ene side og med blød velour på den anden. Vores topmodel TEMPUR® Topper er en 7cm topmadras i nyt patenteret betræk og fås i størrelserne: 70x200cm, 80x200cm, 90x200cm, 90x210cm, 140x200cm, 160x200cm, 180x200cm, 180x210cm. Når du vælger en TEMPUR® Topmadras vil du opleve forbedret søvnkvalitet i kraft af den forbedrede trykaflastning.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )