Viking Beds of Sweden

Med sine rødder i Møbelriget har ønsket om at skabe gode senge været i Viking Beds of Swedens ånd lige fra starten.

Iværksætterånden og passionen for at lave de bedste senge sidder således i væggene.

Virksomhedens fabrik ligger midt i de smålandske skove, nærmere bestemt i Ekenässjön i det smålandske højland.

9 varer

Faldende orden
pr. side

ORDENTLIG

Vi smålændinge er en stædig race. Hvis vi har besluttet os for noget, skal der meget til, før vi ændrer os. Så da vi for tyve år siden besluttede at fremstille senge, var det selvfølgelig på den smålandske måde - senge af højeste kvalitet og komfort bygget med ægte håndværk. Og i traditionel smålandsk ånd er vores senge prissat, så så mange som muligt kan nyde en god nats søvn. Kald det gerne "søvn i Småland".

Den smålandske arv er stadig med os i dag – tyve år senere. Klogskab eller innovation, som det kaldes i dag, er vores ledelys i alt, hvad vi gør. Hvordan vi designer vores senge, hvordan vi bygger dem, og hvordan vi sikrer, at de når vores kunder med mindst mulig miljøbelastning.

EN SUND SØVN

Alle vores senge er designet til at give din krop maksimal komfort og restitution. Vi sørger for så vidt muligt at bruge miljøcertificerede materialer, og vi er opsatte på, at vores senge kan genbruges, når den tid kommer, og vi tænker på logistik og transport.

Vores senge er ikke kun behagelige at sove i. Med stor valgfrihed i forhold til komfort, stoffer, farver og indbyggede tekniske løsninger bliver din seng mere end blot et møbel. Og da vi tilbringer omkring en tredjedel af vores liv i sengen, skal der ikke herske nogen tvivl om, at det er det vigtigste møbel i vores hjem. Vores senge er mere end blot et sted at sove om natten, de er en investering for et sundt liv.

VIRKSOMHEDEN

At arbejde som svensk virksomhed i dag er ret sjældent. Den internationale konkurrence er hård, og der er mange virksomheder, der kæmper på markedet. At vi hos Viking Beds er en virksomhed, hvor det meste af produktionen stadig er placeret rundt i det smålandske højland, er en styrkeprøve. At vi lykkedes med denne bedrift er fantastisk, og noget vi er meget stolte af.

Hver seng fra os er ægte håndværk og resultatet af en arbejdsproces i søgen efter den perfekte søvn. Derfor bruger vi meget tid og energi på for eksempel at se, hvordan nye typer materialer kan kombineres med traditionelt håndværk. At vores fabrik i Smålands Höglandet har mange dygtige sengebyggere, som er smålændere med sund fornuft i generne, gør det oplagt ikke at fremstille senge, der er dyrere end nødvendigt.

At skabe en rigtig god seng kræver viden om materialer, anatomi, design og konstruktion. Hos Viking Beds of Sweden har vi samlet det bedste indenfor disse områder. Når produktudviklingsgruppen får en idé, diskuterer de i samråd med konstruktører, indkøbere, designere og møbelpolstrere, hvordan man bedst udvikler det nye produkt. De ting du ser på er stellet, pocketfjedre, polstringsmateriale og til sidst stof og tilbehør. Vi arbejder tæt sammen mellem holdene. Takket være den vigtige nærhed kan vi få en idé om morgenen og så have en prototype klar om eftermiddagen. Fleksibiliteten i vores produktionssystem og vores medarbejderes erfaring er det, der gør Viking Beds of Sweden muligt - sammen med vores konstante stræben efter den højeste kvalitet.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )