Villy Nørgård

På Villy Nørgårds snedkerværksted i Snejbjerg ved Herning udvælges og forarbejdes alt træet omhyggeligt og sengene håndbygges af engagerede danske håndværkere. Med sans for detaljerne, den kompromiløse kvalitet og den unikke finish skabes ægte dansk håndværk – lavet med krop og sjæl.

På værkstedet hviler en ro som afspejler kærligheden til at bygge senge i tidsløs og eksklusiv kvalitet. Her dufter af træ som i gamle dage, og fagligheden pryder enhver proces. Hos Villy Nørgård bygges senge til den kræsne og kvalitetsbevidste sjæl.

Alle sengene er håndbyggede i ædle træsorter, valgt fra øverste hylde og forarbejdet med største omhu og respekt for træet og håndværket. Hos Villy Nørgård bygges den enkelte seng ud fra kundens individuelle behov. Sengen leveres i de mål og de træsorter der ønskes. Alle sengene kan – hvis man vil – fint kombineres med elevation. Få dine drømme til at gå i opfyldelse med en smuk og kompromisløs seng fra Villy Nørgård

8 varer

Faldende orden
pr. side

Sengerammer fra Villy Nørgård

Hos ELVVS har vi mange forskellige sengerammer fra det eksklusive brand Villy Nørgård. Du kan blandt andet finde dem i Retro bøg, organic bøg, organic eg, klassisk sengeramme, organic eg røget og oliebehandlet, som alle hver især er helt unikke og giver et moderne look til dit soveværelse.

Sengerammer med en historie

Sengerammer fra Villy Nørgård har egen historie og derfor har vi hos Sejsdyner valgt at give dig muligheden for at opleve den. Disse sengerammer har et unikt og tidløst design, der kan passes ind i alle typer af soveværelser. De sætter præg på de moderne soveværelser og emmer af dansk design og solidt håndværk. Sengerammerne er designet til at kunne være en fryd for både øje og sjæl. Med en Villy Nørgaard er der, ingenting, som er overladt til tilfældighederne. Hver sengeramme er bygget op fra bunden og bærer præg af en faglig stolthed om dansk håndværk og høj kvalitet.

Sengerammer i klassisk design

Villy Nørgaards sengerammer er nogle af de flotteste og mest klassiske, som du kan indsætte i dit soveværelse. Det er designet til at kunne passe ind hos alle aldersgrupper og du kan få det i mange forskellige farver og nuancer. På den måde kan du med garanti finde en, som passer til indretningen i dit soveværelse. Det er en minimalistisk sengeramme, som mange danske hjem bærer præg af. Du vil med garanti få meget glæde af tilbehør til din seng fra Villy Nørgaard.

Stort udvalg af Villy Nørgård

Er du i tvivl om, hvilken sengeramme, der passer bedst til dig og dit soveværelse, er du altid velkommen til at tage kontakt til os og få råd og vejledning til, hvilken sengeramme, som vil være det mest optimale valg for dig. Du kan føle alle detaljer og den kompromiløse kvalitet er ikke til at sætte en finger på. Produkter fra Villy Nørgaard emmer af finish og er med til at give dit soveværelse et strejf af kvalitet og design.

Villy Nørgård hos Sejsdyner

Hos Sejsdyner er vi vilde med den kvalitetsbevidste bruger, der er meget kræsen omkring de møbler, der kommer ind i hjemmet. Derfor er vi meget stolte over at kunne fremvise disse håndbyggede sengerammer lavet af ædle træsorter. Alle produkter fra Villy Nørgaard er forarbejdet med største omhu og respekt for træet og håndværket.

Sengen er også et møbel

Er du indehaver af en flot boxmadras, men er træt af det ordinære udseende, så kan du med fordel tilføre en sengeramme fra Villy Nørgaard. Vi har et bredt udvalg af sengerammer og er meget bevidste om altid at have den varer af den højeste kvalitet tilgængelig. Derfor har vi håndplukket det flotteste og mest unikke tilbehør, som et moderne og elegant soveværelse kan mangle.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )