Bambus - 100% naturlig

Sengelinned i bambus besidder mange egenskaber, som alle er med til at bidrage til en bedre nattesøvn.

Alt vores bambussengelinned er satinvævet i 300 TC (thread count), hvilket gør det modstandsdygtigt overfor bakterier såsom husstøvmider.

Bambussengelinned er perfekt til varme nætter, da det er meget absorberende og afgiver fugten 2-3 hurtigere end eksempelvis bomuld.

Det velegner sig derfor særligt til personer, som sveder meget om natten.

Både os, Wonder Living og Nordic Weaving får alle bambustekstiler produceret via Lyocell-metoden. Denne produktion foregår i et lukket kredsløb hvor 99,7% af spildevandet og det organiske opløsningsmiddel bliver genanvendt.

Vi sælger hovedpudebetræk, fladlagner, kuvertlagner og sengesæt i 100% bambus

ET BÆREDYGTIGT VALG

Alt vores bambus fra dyrkes 100% økologisk i kun sollys og regnvand uden brug af giftige pesticider, herbicider eller kunstgødning. Bambusplantagen er FSC-mærket, hvilket sikrer, at der ikke bliver fældet mere bambus end plantagen kan nå at reproducere. FSC-mærket er også en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet og at personalet er uddannede og har ordentlige arbejdsvilkår.

OEKO-TEX® CERTIFICERET

Moso bambus, som der anvendes til vores produkter, kan vokse op til 1 meter om dagen og bliver op til 28 meter høje med en diameter på 30 cm. Bambus er en bæredygtig og en ’utømmelig’ ressource som er CO2 neutral gennem hele sin livscyklus.

PRISVINDENDE PRODUKTION

Vi får alle bambustekstiler produceret via Lyocell-metoden. Denne produktion foregår i et lukket kredsløb hvor 99,7% af spildevandet og det organiske opløsningsmiddel bliver genavendt. Denne proces er mindre energikrævende og sikrer også en højere fiberkvalitet end ved den traditionelle produktionsmetode. Lyocell-metoden bliver også anset som værende en af de mest miljøvenlige metoder i det 21. århundrede

KOMFORT I LUKSUSKLASSE

Sengetøj i bambus besidder mange egenskaber, som alle er med til at bidrage til en bedre nattesøvn . Bambussengetøj er satinvævet i 300 TC (thread count), hvilket gør det modstandsdygtigt overfor bakterier såsom husstøvmider. Bambussengetøj er perfekt til varme nætter, da det er meget absorberende og afgiver fugten 2-3 hurtigere end eksempelvis bomuld. Det velegner sig derfor særligt til personer, som sveder meget om natten.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )