Bambus kuvertlagner

Vi tilbyder kuvertlagner i 100% bambus.

Vores kuvertlagner er designet med elastikkant hele vejen rundt, som holder lagnet fast til topmadrassen. Bemærk; at kuvertlagener kun passer til topmadrasser.

Alle kuvertlagener fås i mange forskellige stilrene farver, som passer ind i alle danske soveværelser. Alle produkter er OEKO-TEX® 100 certificerede og kan dermed betragtes som allergivenlige.

Kuvertlagen i 100% bambus fra Wonder Living.
Oplev en komfort i det blødeste bambus fra Wonder Living. Kuvertlagner i bambus har mange egenskaber, som alle er med til at bidrage til en bedre søvn og ikke mindst en helt unik komfortoplevelse i luksusklassen.
Kuvertlagner i bambus er satinvævet i 300 trådvævninger, som føles blødt som silke, men ikke klæber til kroppen. Lagner i bambus har temperaturregulerende egenskaber, som holder godt på varmen, når det er køligt, men omvendt føles svalt, når det er varmt. Derfor er lagnet velegnet til alle årstider.

3 varer

Faldende orden
pr. side

BAMBUS KUVERTLAGNER

HosSejs Dyner har vi alt du skal bruge til dit soveværelse. Vi har et stort udvalg af allergivenlige og OEKO TEX certificerede lagner og sengetøj. Vi går meget op i kvaliteten på vores produkter. Derfor kan du også finde et unikt udvalg af Hovedpudebetræk, Fladlagner, Sengesæt og Kuvertlagner fremstillet af bambus fra Wonder Living.

KUVERTLAGEN I BAMBUS

Hos Sejs Dyner går vi op i at have produkter til soveværelset, som passer til alle typer. Du kan derfor finde et stort udvalg af kuvertlagner i Premium kvalitet fra Wonder Living i farverne Grå, Hvid og Blå. Wonder Living er et anerkendt mærke, som går meget op i at have produkter, der er allergivenlige og OEKO TEX certificeret. Du kan derfor finde et stort udvalg af kuvertlagner, som er fremstillet i 100% bambus.

HVOR SKAL JEG BRUGE KUVERTLAGNET?

Et kuvertlagen udskiller sig fra mange andre typer af lagner ved kun at dække din topmadras. Kuvertlagner sidder altid godt fast i topmadrassen fordi de er designet med elastiske hjørner. Du kan derfor få lagnet helt ned over din madras. Med bambus lagner, får du den blødeste overflade af allergivenlige produkter. Du kan derfor trygt lægge dig til at sove i din seng med god samvittighed.

HVAD ER ET KUVERTLAGEN?

Et kuvertlagen er et slidstærkt lagen, som ofte fremstilles i et meget glat design. Fordi lagnet er formsyet og har elastiske kanter, kan du gøre din topmadras helt glat. De er meget lette at sætte på din topmadras og du får tilmed også helt perfekte glatte sider på din madras.

HVORFOR BRUGE BAMBUS LAGNER?

Alle vores lagner hos Sejs Dyner er fremstillet af anerkendte producenter i høj kvalitet. Derfor kan du også finde et stort udvalg af bambus lagner, som er satinvævet med 300 tråd vævninger. Det gør dem helt bløde som silke og vil ikke være klæbende til din krop. En af de bedste egenskaber med bambus lagner og sengetøj er at de har temperaturregulerende egenskaber. Du vil derfor kunne bruge lagnerne alle tider på året.

BAMBUS LAGNER ER SVEDABSORBERENDE

Der er talrige egenskaber ved bambus sengetøj og lagner. En af de bedste kvaliteter ved vores kuvertlagner fraSejs Dynerer at de er gode til at absorbere fugt. Vores bambus kuvertlagner afgiver fugten 3-4 gange hurtigere end normale lagner fremstillet af bomuld. Er du en person, som hurtigt får varmen i løbet af natten, vil disse lagner derfor være perfekte til dig.

OEKO-TEX® CERTIFICERET & ALLERGIVENLIGE KUVERTLAGNER

Vores kuvertlagner fra Sejs Dyner er fremstillet af allergivenlige materialer, som samtidig er OEKO TEX certificeret samt testet for sundhedsskadelige stoffer. Vores kuvertlagner fra Wonder Living er fremstillet af bambus fra FSC mærkede skove og udviklet via den prisvindende Lyocell metode.

BRUG FOR HJÆLP?

Hos Sejs Dyner går vi meget op i kvaliteten på vores produkter. Derfor ved vi lige præcis, hvilke produkter, som kan hjælpe dig til den perfekte nattesøvn. Har du derfor spørgsmål til vores produkter eller er i tvivl om, hvilke du skal vælge? Så kan du altid kontakte vores kundeservice

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )