Bambus faconlagner

Stort udvalg af faconlagner i 100% bambus produceret efter lyocell-metoden.

Vi fører et bredt sortiment af faconsyede lagner til både enkeltmandssenge, halvandenmandssenge og dobbeltsenge.

Alle vores faconsyede lagner måler 35 cm. i højden og kan sættes ned omkring madrassen (med eller uden topmadras). Faconlagnet har elastik hele vejen rundt, hvilket sikrer, at det holdes fast til madrassen.

2 varer

Faldende orden
pr. side

FACONLAGEN I 100% BAMBUS

Oplev en komfort i det blødeste bambus fra Wonder Living. Faconlagner i 100% bambus har mange egenskaber, som alle er med til at bidrage til en bedre søvn og ikke mindst en helt unik komfortoplevelse i luksusklassen.

BLØDT SOM SILKE

Vores lagner i bambus er satinvævet i 300 trådvævninger, som føles blødt som silke, men ikke klæber til kroppen. Lagner i bambus har temperaturregulerende egenskaber, som holder godt på varmen, når det er køligt, men omvendt føles svalt, når det er varmt. Derfor er lagnet velegnet til alle årstider.

ABSORBERENDE LAGEN

Bambus er stærkt absorberende og optager hurtigt og effektivt fugt. Derudover afgives fugten 3-4 gange hurtigere end ved eksempelvis bomuld. Derfor er bambus lagner velegnet til personer, som sveder meget om natten.

OEKO-TEX® CERTIFICERET OG MILJØVENLIGT

Alle produkter fra Wonder Living er OEKO-TEX® standard 100 certificeret, hvilket betyder, at alt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer. Derfor er alle vores produkter også allergivenlige.

BÆREDYGTIGHED OG FSC-MÆRKNING

Alt den anvendte bambus kommer fra en FSC-mærket bambusskov og er produceret efter den bæredygtige og prisvindende Lyocell-metode.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )