Bambusdyner

Bambusdyner fra Wonder Living. Vi tilbyder både sommerdyner og helårsdyner, som kan købes i de fire mest populære danske dynestørrelser.

Bambusdyner har et utal af fordele og egenskaber, som alle er med til at bidrage til en mere sund og naturlig søvn.

Wonderliving bambusdyner er produceret efter den anerkendte og prisvindende lyocell-metode.

Alle dyner fra Wonder Living er ligeledes OEKO-TEX® standard 100 certificeret og kommer fra en FSC-mærket bambusskov.

1 vare

Faldende orden
pr. side

HVORFOR VÆLGE EN BAMBUSDYNE?

Bambusdyner fra Wonder Living er lavet af 100% bambus, da både bolstret er syet af bambus og fibrene inde i bolstret er rene bambusfibre. Bolstret er derudover satinvævet i 300TC, hvilket er den bedste kvalitet man kan få i bambus og som ligeledes gør dynen modstandsdygtig over for husstøvmider, da disse vil have svært ved at holde fast på dynen og nærmest være umuligt at trænge ind i denne. Derudover er dynen produceret i et intelligent design, da den er kammersyet i kvadrater, hvilket hindrer bambusfibrene inde i bolstret i at samle sig.

EGENSKABER OG FORDELE

Dyner i 100% bambus besidder, ligesom vores populære sengetøj, en masse fordele og egenskaber. Bambus har fra naturens side absorberende og fugtafgivende egenskaber, hvilket betyder, at dynen derfor vil føles som at have temperaturregulerende egenskaber. Det vil sige at dynen vil føles varm når det er koldt og svalt når det er varmt, så dynen på den måde vil tilpasse sig din temperatur. Disse egenskaber betyder også, at dynen er særlig velegnet til personer som sveder meget om natten. De absorberende egenskaber betyder også, sengemiljøet vil være mere tørt, hvilket igen betyder at husstøvmider ikke vil trives på samme måde, som i eksempelvis bomuld, da disse bedst trives i fugtige miljøer. Endvidere er bambusdynen antistatisk fra naturens side. Vi har valgt at få produceret to typer dyner (sommer- og helårsdyne), da bambusdyner henvender sig bedst til denne kategori.

LYOCELL-METODEN OG EN ØKOLOGISK BAMBUSSKOV

Vores bambusdyne er ligesom alle vores andre produkter, produceret efter den anerkendte og prisvindende lyocell-metode. Alle produkter fra Wonder Living er ligeledes OEKO-TEX® standard 100 certificeret og kommer fra en økologisk bambusskov. 

100% ØKOLOGISK BAMBUS

Wonder Living anvender kun 100% økologisk Moso bambus. Bambussen vokser naturligt i kun sollys og regnvand, uden brug af herbicider, pesticider eller kunstgødning. Denne bambusart er en af verdens mest bæredygtige planter som kan vokse op til en meter dagligt og blive helt op til 28 meter høje. Moso bambus absorberer store mængder Co2, som er med sænke drivhuseffekten effektivt til fordel for kloden. 

EN KOMFORTOPLEVELSE I SÆRKLASSE

Det er svært at beskrive komforten i vores bambusdyner – det skal opleves. Bambusdynen er silkeblød i sig selv, men vi anbefaler at man også køber sengetøj i 100% bambus, for at opnå den fulde oplevelse.

SÅDAN VASKES EN BAMBUSDYNE

Bolsteret på dynerne er i 100% bambus og de tåler i princippet 30-40 grader i vask, ligesom bambussengetøjet. Udfordringen er, at bambusfibrene bliver meget tunge i våd tilstand og kan derfor rive sig løs fra siderne og dermed klumpe sammen. For at undgå dette, har vi efter fleste test hos forskellige renserier, konstateret at den bedste måde at behandle en 100% bambusdyne på, er ved at give den en såkaldt dry-clean. Dette er en skånsom metode for dynen, som kan udføres hos de fleste renserier til fornuftige priser. Dette bør man også være opmærksom på, inden man køber en bambusdyne. Dog anbefales det at lufte sin bambusdyne jævnligt og kun sende den til rens 1-2 gange årligt.

Damp din bambusdyne! Vil du slippe af med bakterier kan du med fordel dampe din bambusdyne med en almindelig tøjdamper. Damp er 100 grader varmt og vil derfor dræbe bakterier og evt. husstøvmider. 

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )