Bambus fladlagner

Wonder Living tilbyder fladlagner, kuvertlagner og faconlagner i FSC-certificeret 100% bambus, der er produceret efter lyocell-metoden i mange flotte farver.

Bambuslagner kommer i mange størrelser der passer til alle danske senge-standardmål.

Bambuslagner er det idéelle valg for dig, som ikke ønsker at ligge på silke, men gerne vil have samme fornemmelse som silke.

Bambuslagnerne er Oeko-Tex 100 certificeret og alle Wonder Living's bambusprodukter kommer fra 100% FSC-certificerede bambusskove.

2 varer

Faldende orden
pr. side

Fladlagen i 100% bambus fra Wonder Living
Oplev en komfort i det blødeste bambus fra Wonder Living. Fladlagener i bambus har mange egenskaber, som alle er med til at bidrage til en bedre søvn og ikke mindst en helt unik komfortoplevelse i luksusklassen.

Blødt som silke
Vores lagener i bambus er satinvævet i 300 trådvævninger, som føles blødt som silke, men ikke klæber til kroppen. Lagener i bambus har temperaturregulerende egenskaber, som holder godt på varmen, når det er køligt, men omvendt føles svalt, når det er varmt. Derfor er lagenet velegnet til alle årstider.

Absorberende lagen
Bambus er stærkt absorberende og optager hurtigt og effektivt fugt. Derudover afgives fugten 3-4 gange hurtigere end ved eksempelvis bomuld. Derfor er bambus lagener velegnet til personer, som sveder meget om natten.

OEKO-TEX® certificeret & allergivenligt
Alle produkter fra Wonder Living er OEKO-TEX® standard 100 certificeret, hvilket betyder, at alt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer. Derfor er alle vores produkter også allergivenlige.

Bæredygtighed og FSC-mærkning

Alt den anvendte bambus kommer fra en FSC-mærket bambusskov og er produceret efter den bæredygtige og prisvindende Lyocell-metode, som du kan læse mere om her.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )