Wonderland

I det fantastiske landskab blandt romsdalske fjelde og norske fjorde begyndte en drøm at tage form i 1969.

Drømmen om sengen, der skulle give det norske folk den bedste søvn.

Siden har Wonderland stået bag mange banebrydende innovationer indenfor senge, søvn og restitution.

Wonderland skabte den allerførste kontinentalseng i Skandinavien, og de står bag innovationer som skulderzone, justerbar fasthed og vaskbare tekstiler ved 60 °C.

WONDERLAND BOXMADRASSER

Hos Sejs Dyner går vi op i kvalitet og komfort. Derfor har vi speciel udvalg de mærker, som vi fører og vi er vilde med norske Wonderland. De formår at få komfort og design til at gå op i en højere enhed uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor fører vi både boxmadrasser, kontinentalsenge, topmadrasser, sengegavle og elevationssenge fra dette luksuriøse mærke. Boxmadrasser fra dette mærke vil aflaste din krop og dermed kunne give dig en afslappende søvn. Det smart ved boksmadrasser fa Wonderland er at tekstilerne er aftagelige og vaskbare ved 60 grader. Derudover kan du forlænge madrassen levetid ved at vende indlægget. Alle boxmadrasserne er udstyret med justerbare lameller, så du får den ypperste komfort. Der kan være stor forskel på, hvordan komfort defineres og netop derfor kan du vælge iblandt boxmadrasser med forskellig fasthed og farver. Leder du efter en ny seng til soveværelset, kan du med gode grunde overveje en boxmadras fra Wonderland. Det er i bund og grund en springmadras, med monterede ben. Boxmadrasser fra Wonderland har mange af kvaliteterne fra en springmadras, som især er den rette komfort og støtte fra den specielle opbygning af fjedre. Vi sørger for at have flere varianter, så du uanset størrelsen på dit soveværelse kan finde en boxmadras, som matcher dit hjem.

WONDERLAND KONTINENTALSENGE

Hos Sejs Dyner har vi et stort udvalg af eksklusive kontinentalsenge herunder Wonderland. Denne norske sengeproducent startede produktionen tilbage i 1969 og har siden specialiseret sig i at forfine kvaliteten. Wonderland er en seng, som kan tilpasses til lige netop dit behov for komfort og trykpunkter. Hos Sejs Dyner finder du blandt andet de luksuriøse kontinentalsengene Forte, Medley og Sonate, der hver især har sine fordele og specielle egenskaber. I dag er Wonderland de ledende sengeproducenter i Skandinavien med deres fokus på optimal søvn. Det er især deres egenskaber til at udvælge materialer, hvor de adskiller sig fra flokken. Derudover er det deres specialdesignede tryk på hofte og skulder, som kan give dig behagelige nætter.

WONDERLAND HOVEDGÆRDE

Vores unikke sortiment bærer også hovedgærde til de eksklusive senge. Alt afhængig af, hvor stor din senge er, kan du finde en sengegavl i skønne design, som matcher, hvad enten du har en boxmadras eller en kontinental seng. En sengegavl er praktisk og kan hjælpe dig med, at få et mere elegant soveværelse. En sengegavl kan også fungere, som et funktionelt ryglæn til dig, når du skal se film i soveværelset eller læse en bog. Vi har udgaverne Wing, Pique og Quilt i sortimentet, som passer perfekt til de forskellige serier af kontinentalsenge og boxmadrasser. Sengegavle er designet i et quiltet, firkantet og enkelt design til gode priser.

WONDERLAND ELEVATIONSSENGE

I vores sortiment kan du finde elevationssenge fra Wonderland, der er produceret ud fra deres specialdesignede og patenterede produktionssystem. En god kvalitetsseng er ikke et impulskøb, det er et køb, som man overvejer i lang tid. En god seng koster meget og har du brug for hjælp og vejledning, kan vi hos Sejs Dyner hjælpe dig til at finde den helt rigtige seng.

WONDERLAND TOPMADRASSER

Du kan også finde et bredt sortiment af topmadrasser, som kan give en særdeles god trykaflastning. Topmadrasserne fra Wonderland er produceret af fleksibel latex, som vil følge din krops kurver. Der findes forskellige typer af latex, som anvendes i topmadrasser. Den type latex kaldet pulse latex er meget slidstærk og er med til at give en sublim ventilation. På den måde vil du få de bedste forudsætninger for et sundt sovemiljø og indeklima i soveværelset.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )