Wonderland Boxmadrasser

Wonderlands boxmadrasser repræsenterer den typiske nordiske stil med rene linjer og høje ben.

Udtrykket er enkelt og elegant, komforten er fantastisk selv på Wonderlands mindste komfortniveau.

Boxmadrassen har et vendbart Pocket fjederindlæg, så du med mellemrum kan vende indlægget for at forlænge sengens komfort og levetid.

Alle Wonderlands modeller har affjedrende bund med justerbar fasthed, så du får Wonderland sengens unikke personlige tilpasning.

21 varer

Faldende orden
pr. side

Boxmadrasser fra Wonderland

Hos Sejsdyner kan du finde et bredt sortiment af boxmadrasser fra de suveræne norske sengeproducenter Wonderland. Disse vil aflaste din krop og kunne give dig en behagelig søvn. Tekstilerne på boxmadrasserne er aftagelige og vaskbare ved 60 grader. Alle boxmadrasserne er udstyret med justerbare lameller, så du er sikret at de giver dig den rette støtte. Hvis du er på udkig efter en ny seng til soveværelset, kan en boxmadras meget vel være det bedste bud. En boxmadras er i bund og grund en springmadras med monterede ben. Derfor vil boxmadrassen også indeholde de bedste kvaliteter fra springmadrassen og med mere til. På den måde får du også komfort og støtte via madrassen opbygning af fjedre.

Den praktiske boxmadras

Vores boxmadrasser fra Wonderland er bygget op på en selvbærende ramme, hvor der er monteret sengeben. Vi har dem i forskellige højder og materialer. Under madrassens betræk finder du madraskernen, som definerer, hvor hård madrassen er. Kernen er lavet af pocketfjedre polstret enten med skum eller naturlatex, som laves med forskellige fastheder. På den måde kan Wonderland imødekomme hver enkelt brugers individuelle behov. Madrasserne former sig alle efter din krop, så du kan få en god nats søvn.

Wonderland Sonate boxmadras

Denne eksklusive seng giver dig en premium liggekomfort med skulderzone og justerbar fasthed. Fjedersystemet Exclusive Pocket er Wonderlands mest eksklusive Pocket fjedersystem. Det vil give dig en særdeles god trykfordeling med yderligere komfort. Exclusive Pocket er en progressiv fjeder, der er blød i toppen og bliver fastere, jo mere den bliver belastet. Udover at have et uovertruffent fjedersystem, så har de også en føjelig skulderzone, der er med til at give dig en ekstra aflastning. Alle tekstiler er aftagelige og vaskbare ved 60C, så du altid vil have en ren seng at sove i.

Wonderland Medley boxmadras

Wonderland Medley Boxmadras er en lækker boxmadras i god kvalitet med høj komfort til en rimelig pris. Boxmadrassen er justerbar i fasthed og er sammen med fjedersystemet Comfort Pocket en rigtig fin detalje, der kan tilpasse sig kroppens former. Wonderland Medley giver dig støtte og trykaflastning på de helt rigtige steder. Alle tekstiler er aftagelige og kan vaskes ved 60°C. Medley boxmadras giver dig en god komfort og er produceret til at kunne leve op til Wonderlands høje kvalitetsprincipper.

Wonderland Forte boxmadras

Hos sejdyner kan du også finde et udvalg af Wonderland Forte Boxmadrasser. Det er en skøn boxmadras med sublim liggekomfort. Du får meget for pengene med denne madras, der er udstyret med Pocket affjedring, unik skulderzone, vendbar fjederkerne og aftageligt vaskbart betræk.

Boxmadras og topmadras

Hvis du gerne vil forlænge levetiden på din boxmadras, vil det være en god ide at anskaffe dig en topmadras. Hos Sejdyner har vi et stort udvalg af topmadrasser, som du kan få glæde af i mange år. Tilføjer du en topmadras til din boxmadras, vil du også øge din ligge komfort yderligere. Har du to boxmadrasser stående ved siden af hinanden, der fungere som en dobbeltseng, vil der altid opstå en revne i midten, hvor dit lagen skal dække over begge sengene. Det kan du undgå med en topmadras, der matcher målene på din seng. Det er derfor ikke kun for at skåne din boxmadras, men også for at øge din gode nattesøvn, at det er en god ide at anvende en topmadras.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )