Wonderland Kontinentalseng

I over 30 år har Wonderlands kontinentalsenge markeret sig indenfor god søvn i hele Skandinavien. Wonderland kontinentalsenge er en kombination af skøn komfort og vores unikke individuelle tilpasning.

Der er naturligvis flere komfortniveauer, og de fleste af deres modeller har to lag Pocket fjedre i madrassen og affjedrende bund med justerbar fasthed. Topmadrasserne fås i forskellige komfort- og materiale varianter.

Alle senge har aftageligt og vaskbart tekstil ved 60°C. Suppler din kontinentalseng med et gavlsystem, som matcher din personlige stil.

8 varer

Faldende orden
pr. side

Wonderland senge

Hos Sejsdyner kan du finde et stort udvalg af eksklusive sengeproducenter herunder Wonderland. Denne norske sengeproducent har eksisteret siden år 1969 og har specialiseret sig i sengeløsninger i premium kvalitet. Med Wonderland kan du få en seng, der er tilpasset dit behov og dine sovepositioner, samt trykpunkter. På den måde kan du opnå den ultimative komfort med en seng, der er bygget præcis til dit behov. Se blandt andet vores udvalg af kontinentalsengene Acapella Basic, Forte Classic, Medley Comfort, Sonate Exclusive.

Eksklusive senge

Hos Sejsdyner kan du finde et stort udvalg af senge eksklusive senge fra Wonderland. Vi er altid klar til at hjælpe vores kunder til den helt rigtige seng. Den norske sengeproducent har produceret komfortable senge igennem 30 år og er kendt for sine innovative løsninger. Fællestrækket for alle deres senge er de komfortniveauer, som de går igennem alle sengene. De indeholder alle to lag pocketfjedre i madrasserne, justerbar fasthed og affjedrende bund og har et aftageligt betræk, der kan vaskes ved 60°C.

Kontinentalsenge fra Wonderland

De norske sengeproducenter er i dag de ledende i Skandinavien og har et højt fokus på at du skal få den mest optimale søvn og hvile. Det er især deres nøje udvalg af materialer, der adskiller dem fra andre senge producenter. Det er især trykket på skulder og hofte, der kan give dig restløse nætter. Wonderland specialiserer sig i senge, som tilpasser sig efter din krops unikke behov med henblik på optimal komfort og velvære i og udenfor sengen.

Specielt producerede madrasser til kontinentalsenge

Madrasser fra Wonderland produceres ikke som så mange andre madrasser. Alle komponenter til madrassen bliver støbt til en samlet madras efter en patenteret metode. Med Wonderland får du garanti for helbredsskadelige materialer og 25 års garanti mod brud på fjedre og rammer. Derfor kan du være sikker på at du får kvalitet for pengene med en kontinentalseng fra Wonderland.

Vedligeholdelse af din seng

En sund seng er en ren sen. Derfor har Wonderland senge en indbygget luftfornyelse og fugtregulering. De norske senge bliver leveret med et betræk, som er let at tage af og et let at rense. Derudover er alle madrasserne i sengene vendbare, så du kan forlænge levetiden på dem. Kontinentalsenge fra Wonderland er blandt nogle af de mest trykaflastende senge på markedet. De er især gode til folk, der har særlige behov for underlag.

Find din rette seng fra Wonderland

En god seng i en premium kvalitet er ofte også en stor investering. Det er derfor ikke let at købe en seng i god kvalitet uden det koster en del. Det er vigtigt at du finder en seng, som matcher dine eksakte behov for tryk og aflastning, så den kan støtte din krop de rigtige steder. Alle sovestillinger kræver separate trykpunkter. Ligger du eksempelvis på siden, bør du have støtte omkring din lænd og aflastning på dine hofter og skuldre. Men det er nogle andre steder, hvis du f.eks. ligger på ryggen eller maven.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )