Wonderland Madrasser

Wonderlands vendbare madrasser har en række egenskaber og fordele, som sikrer dig en særdeles god liggekomfort i mange år.

W8 (Sonate):
En særdeles eksklusiv vendbar madras med en overlegen liggekomfort. Progressive fjedre med hele 8 vindinger, som er særdeles bløde i toppen, mens de bliver fastere, jo mere de belastes. Fjedrene er polstret med latex.

W6 (Medley):
Medley vendbar har en fantastisk god evne til at tilpasse sig kroppens former og give støtte på de rigtige steder. Madrassen har Wonderlands helt unikke ekstra sensitive skulderzone. Fjedrene er polstret med latex

2 varer

Faldende orden
pr. side

WONDERLAND MADRASSER

At sove godt er alfa og omega, når du skal være frisk til dagen derpå. Derfor kan du hos Sejsdyner finde et unikt udvalg af madrasser til din seng fra det anerkendte brand Wonderland. Vi er vilde med madrasser fra Wonderland, der hver især har deres egne unikke features. Madrasserne passer til stort set alle størrelser af senge og ekstrem komfortable at ligge i alt efter, hvilke præferencer du har for en god nats søvn. Der er stor forskel på, om din madras skal være hård eller blød. Nogle kan bedst lide at ligge på en hård madras uden for meget affjedring imens andre kan lide en meget blød madras med affjedring i, så de nærmest bliver indhyllet i madrassen når de lægger sig til rette på den. Vores udvalg fra Wonderland byder også på kontinentalsenge, boxmadrasser, sengegavle og meget mere.

W6 WONDERLAND (MEDLEY)

Dette er en god vendbar madras, tilpasset regulerbare senge og traditionelle sengerammer. Medley Vendbar madrass er bygget op omkring et lag med Comfort Pocket fjedre, der nemt tilpasser sig din kropsfacon. Pocketfjedre giver god trykfordeling. Wonderland Forte Dette er en god vendbar madras med Wonderlands Standard Pocket og behagelig komfort.

W8 WONDERLAND (SONATE)

Vi har mange forskellige madrasser fra Wonderland. Herunder modellen Sonate, der er en god klassiker og er produceret efter de bedste principper om kvalitet. Den er udstyret med en skulderzone og er kantstabil, vaskbar og vendbar. Madrassen passer nøjagtigt til sengerammen og er en madras i premium kvalitet. Derudover er den bygget op omkring et lag med Pocket Exclusive-fjedre, der skal tilpasse sig efter din kropsfacon. Du vil tydeligt kunne mærke forskel på din nattesøvn, hvis du anskaffer dig en wonderland madras.

EKSTRA FEATURES TIL WONDERLAND MADRASSER

De fleste af Wonderlands madrasser er udstyret med et hav af ekstra features for at give dig den mest optimale nattesøvn. Nogle af disse er blandt andet Skulderzoner, Kantstabilitet, Vaskbar tekstil, vendbar madras og fjederindlæg. Det er praktiske egenskaber, som gør din hverdag lettere samtidig med det giver dig de bedste forudsætninger for at kunne sove igennem om natten.

SKULDERZONE

Mange foretrækker at ligge på siden at sove. Det øger trykket på din skulder og derfor har Wonderland valg at udvikle en skulderzone, som skal forhindre din skulder i at synke ned. På den måde vil du opnå den korrekte aflastning, hver gang du sover på siden og ikke kun når du sover på ryggen.

VENDBAR

Du kan forlænge levetiden på din madras, hvis du vender den af og til. På den måde kan du slide lidt på hver side, så det ikke kun er den ene side, som der belastes. Dette er også med til at øge din komfort i en længere tid.

VASKBART TEKSTIL

Der er intet så lækkert som rent sengetøj. Men det er ikke kun sengetøjet, der skal være rent, det er også tekstilen på din madras. Med Wonderland madrasser kan du vaske tekstilen på madrasserne og fjerne det støv og de husstøvmider, som der ofte kan forekomme i senge miljøer. Tekstilen på Wonderland madrasser er derfor aftagelig og kan vaskes ved 60 grader.

FJEDERINDLÆG

Wonderland er kendt for deres eksklusive design og funktionalitet. Derfor har de udviklet deres ”Exclusive Pocket”, som er et særdeles eksklusivt fjederindlæg. Det skal sikre dig en uovertruffen komfort, der giver dig en himmelsk nattesøvn. Her får du hele 8 vindinger, der er hærdet og udformet, så pocketfjedrene er bløde i toppen, men bliver hårdere, jo mere de belastes. På den måde vil du få den helt korrekte modstand i madrassen uden at synke ned i den.

MADRASSER MED VENTILATION

Størstedelen af madrasserne fra Wonderland er lavet af en Latex kerne, som følger kroppens kurver optimalt. Derudover er latex også kendt for sin utrolige temperaturregulerende evne med god ventilation. Det er sundt for dit soveklima og bidrager til en længere levetid end konkurrenternes.

OP TIL 25 ÅRS GARANTI

Wonderland er et højkvalitetsprodukt fra den indre kerne i madrassen til de ydre tekstiler og de er designet og konstrueret for, at give dig god og komfortabel hvile i mange, mange år.

  • 5+10 ÅRS SÆTNINGSGARANTI
  • 5 års garanti mod fysisk sammenfald uden belastning på mere end 2 cm på det vendbare madras fjederindlæg.
  • Garantien dækker ikke madrassens skumkanter.
  • Garantien dækker ikke naturlig sætning.
  • Garantien kan udvides med yderligere 10 år ved online registrering, senest 30 dage efter sengen er leveret.
  • Derudover har de norske sengespecialister også en garanti mod brud på fjedre i hele 25 år.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )