Xcellent

Xcellent er et mærke fra den danske familieejet fabrik BBC (Better Bed Comfort).

Med kvalitetssenge designet og produceret i Danmark af danske arbejdere.

BBC fremstiller topmadrasser, madrasser, gavle, elevationssenge, boxmadrasser og kontinentalsenge i dansk kvalitet.

XCELLENT ER DANSK KVALITET

Hos Sejs Dyner kan du finde topmadrasser i særklasse. Derfor kan du selvfølgelig også finde topmadrasser fra den danske producent Xcellent. Uanset om du har en elevationsseng eller en boxmadras, så kan du finde en topmadras, som passer til dit behov. Hos Sejs Dyner forhandler vi topmadrasser fra xcellent, der er udviklet med særlig omtanke på forbrugerne. Vi har topmadrasser med split top, der passer til elevationssenge, så du kan have forskellige højdeniveauer, uden at det er besværligt, at få topmadrassen til at følge med.

FÅ VELVÆRE MED XCELLENT

Søvn er meget vigtigt for dit velvære og din præstation i løbet af dagen. Hvis du ikke har sovet ordentligt, så kan det blive svært, at holde koncentrationen på arbejdet. Derfor kan du hos Sejs Dyner finde et stort sortiment af topmadrasser, som kan give dig den ultimative søvn og komfort hele natten. I vores sortiment kan du finde topmadrasser, som er lavet af Talalaylatex og 50 mm latexkerne. De skaber en helt unik komfort og vil forme sig efter din krop, så du kan få de bedste forudsætninger for en god nats søvn.

TOPMADRASSER FRA XCELLENT

Hos Sejs Dyner ved vi, at en god topmadras er vigtigt for en god nattesøvn. Topmadrassen kan give dig en bedre komfort, og et sundere søvnmiljø. Vores topmadrasser er alle med aftageligt betræk, der er let at vaske. Derudover kan en topmadras forlænge levetiden på din seng, fordi den kan holde fugt og sved væk fra selve madrassen. Derfor anbefaler vi til alle at få en topmadras fordi man kan aflaste madrassen på mange måder.

XCELLENT GIVER KOMFORT

Xcellent producerer topmadrasser i særklasse og der er ikke sparet på komforten. I sortimentet finder du blandt andet topmadrasser med indlæg af 50mm Talalylatex, der er en af de bedste former for latex. Talalylatex er ventilerende og er elastisk. Derudover har den en naturlig afledning af fugt og varme. Latex er udvundet fra saften fra et gummitræ og forvandles ved hjælp af Talalay produktionsprocessen til et enestående materiale. Topmadrassen har egenskaber, som hæmmer bakterier, svampe og husstøvmider. Talalay latex kernen har runde ensartede luftbobler som dannes under fremstillingsprocessen. Det sikrer optimal fleksibilitet og åndbarhed til kroppen

SPAR PENGE MED EN TOPMADRAS

Du kan købe topmadrasser i premium kvalitet til din seng og skåne den for snavs og pletter. Det er ikke kun komforten og udluftningen i topmadrasserne fra Xcellent, der er gør dem populære, det er også udseendet. Deres flotte riller, skaber et tidløst design, som kan passe til alle typer af senge. Derudover så er det også en premium topmadras til en pris, der er til at betale.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )