Topmadrasser

Xcellent topmadrasser er topmadrasser produceret i Danmark af danske arbejdere.

Topmadrasserne er produceret på en lille lokal fabrik i Nordsjælland BBC (Better Bed Comfort)

Topmadrasserne kan produceres i alle mulige og umulige størrelser, så hvis du ikke lige kan finde din størrelse, kan du altid kontakte os, og så finder vi en løsning.

8 varer

Faldende orden
pr. side

Senge og tilbehør hos Sejsdyner

Hos Sejsdyner kan du altid finde senge og tilbehør til senge i premium kvalitet. Vi har både kontinentalsenge, boxmadrasser, topmadrasser og meget mere til stærke priser fra de mest anerkendte sengeproducenter i branchen. Det er vigtigt at få en god nattesøvn og det kræver derfor en del indsigt i dine egne soverutiner for at finde frem til de mest optimale løsning for dig. Sover du dårligt, vil det få betydning for din ydeevne dagen derpå.

Hvorfor bruge en topmadras

Det er vigtigt at finde frem til den seng, som passer bedst til dig, så du opnår den rigtige komfort og støtte, der skal til for at give dig den mest optimale søvn. Det kan være en kontinentalseng eller måske en boxmadras fra anerkendte kvalitets sengeproducenter. Men valget af en seng er ikke altid nok til at give dig komfort. Du kan nemlig også toppe sengen med en eksklusiv topmadras fra Sejsdyner. Vi har topmadrasser i mange forskellige tykkelser og med meget forskelligt indhold. En topmadras er også vigtig fordi, den beskytter din madras fra snavs og væske og kan forlænge levetiden på hele din seng.

Xcellent bamboo topmadras

En af vores kunders favoritter af topmadrasser er det danske kvalitetsmærke Xcellent. Disse producerer deres madrasser med sans for detaljer og en høj liggekomfort. Se blandt andet vores Xcellent Bamboo Topmadras med Latex. Kernen i denne topmadras er på 50 mm og vil føles elastisk samt behagelige. Du kan også finde Xcellent Bamboo Topmadras med Celsius skum. Denne topmadras er en tæt madras med en forholdsvis fast kerne på 50 mm, der bliver påvirket af varmen fra din krop.

Effektivt betræk til topmadrasser

Bamboo topmadrasser har aftageligt betræk i en eksklusiv og behagelig tekstil, der er quiltet og har vattering af polyestervat. Betrækket er smart produceret og kan vaskes ved 60°, hvilket gør dem meget praktiske. Mange glemmer at vaske sin madras og kan komme til at tørretumble betrækket, så det bliver for småt. Derfor er der mange, som vælger at vende sin topmadras i stedet. På den måde kan du også skåne fjedrene i din madras, så den vil holde i mange flere år. Betrækket er strikket og blødt og er let at tage af din topmadras igen. Har du vasket dit betræk, kan du strække det, når det er kommet ud af vaskemaskinen og stadig er i en fugtig tilstand.

Xcellent supreme splittopmadras

Supreme er en af de nyeste skud på stammen fra Xcellent seriens topmadrasser. Køber du dig en Xcellent Supreme Topmadras, vil du få en topmadras i absolut topklasse, der er lavet af 100% natur Talalay Latex med en kerne på 50 mm. Den er ikke kun flot at se på og at ligge i, den er også ventilerende, elastisk og kan regulere og aflede for fugt og varme. Denne type topmadras er beklædt med et blødt betræk lavet af 72% Polyester, 10% Bamboo og 1% Cashmere med en sommer- og vinterside.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )