Topmadrasser

Xcellent topmadrasser er topmadrasser produceret i Danmark af danske arbejdere.

Topmadrasserne er produceret på en lille lokal fabrik i Nordsjælland BBC (Better Bed Comfort)

Topmadrasserne kan produceres i alle mulige og umulige størrelser, så hvis du ikke lige kan finde din størrelse, kan du altid kontakte os, og så finder vi en løsning.

8 varer

Faldende orden
pr. side

SENGE OG TILBEHØR HOS Sejs Dyner

HosSejs Dyner kan du altid finde senge og tilbehør til senge i premium kvalitet. Vi har både kontinentalsenge, boxmadrasser, topmadrasser og meget mere til stærke priser fra de mest anerkendte sengeproducenter i branchen. Det er vigtigt at få en god nattesøvn og det kræver derfor en del indsigt i dine egne soverutiner for at finde frem til de mest optimale løsning for dig. Sover du dårligt, vil det få betydning for din ydeevne dagen derpå.

COMFORT LATEX TOPMADRAS

Topmadras har et indlæg af 40 mm latex. Latex er blød og elastisk og foretrækkes netop derfor af de fleste.
Den åbne cellestruktur i latexen giver gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Den perforerede kerne øger ventilationsevnen i topmadrassen. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, hvilket holder topmadrassen frisk og ren.

Comfort latex topmadrassen har et strikket tekstil med en voluminøs kanal quiltet vatering af polystervat. Siden af ​​topmadrassen har ventilerende 3D-tekstil, som øger luftcirkulationen gennem topmadrassen. Betrækket kan vaskes ved 60°C

Tekstilet i comfort topmadrassen er en kombination af naturlig viskose fiber og polyester. Viskose er et naturligt materiale udvundet af træ, der gennemgår forskellige processer. Resultatet er en "silke" lignede tekstilfiber, der er blødt og åndbar. Tekstilet opfylder Oeko-Tex Standard 100.

EFFEKTIVT BETRÆK TIL TOPMADRASSER

Bamboo topmadrasser har aftageligt betræk i en eksklusiv og behagelig tekstil, der er quiltet og har vattering af polyestervat. Betrækket er smart produceret og kan vaskes ved 60°, hvilket gør dem meget praktiske. Mange glemmer at vaske sin madras og kan komme til at tørretumble betrækket, så det bliver for småt. Derfor er der mange, som vælger at vende sin topmadras i stedet. På den måde kan du også skåne fjedrene i din madras, så den vil holde i mange flere år. Betrækket er strikket og blødt og er let at tage af din topmadras igen. Har du vasket dit betræk, kan du strække det, når det er kommet ud af vaskemaskinen og stadig er i en fugtig tilstand.

XCELLENT SUPREME SPLITTOPMADRAS

Supreme er en af de nyeste skud på stammen fra Xcellent seriens topmadrasser. Køber du dig en Xcellent Supreme Topmadras, vil du få en topmadras i absolut topklasse, der er lavet af 100% natur Talalay Latex med en kerne på 50 mm. Den er ikke kun flot at se på og at ligge i, den er også ventilerende, elastisk og kan regulere og aflede for fugt og varme. Denne type topmadras er beklædt med et blødt betræk lavet af 72% Polyester, 10% Bamboo og 1% Cashmere med en sommer- og vinterside.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )