Fortrydelsesret

Sejs Dyner har 14 dages fuld fortrydelsesret ved bestilling via hjemmesiden.

Varen skal returneres i original emballage og i ubrugt tilstand. Inden du sender varen retur skal du udfylde fortrydelsesformularen på hjemmesiden.

For dyner og puder gælder det dog, at du kan pakke varen ud, og prøve den ganske kort.

Hvis du sover med puden eller dynen, vil den tage duft af dig, og vi kan derfor ikke modtage dem retur, da vi ikke kan sælge dem igen.

Returretten bortfalder ved varer vi har bestilt i specialmål direkte til dig.

Ved brug af din fortrydelsesret og en tilbagelevering af den købte vare, skal du selv betale udgifterne hertil.

Efter modtagelse af varen, refunderes beløbet direkte til din bankkonto, dette vil i henhold til lovgivningen, ske senest 14 bankdage fra den dag vi modtager varen retur.
(Læg mærke til at Forbrugsforeningen godt kan tage længere tid med hensyn til deres regnskaber).

Hvis den vare du returnerer har været i brug, og vi kan se/lugte/føle dette, og varen derfor er forringet i værdi mhp. på gensalg, vil dette beløb blive fratrukket, inden en tilbagebetaling af pengene.

Har du betalt med bankoverførsel, skal du i kassen lægge et seddel med dit reg. nr. og kontonummer, således at vi kan se hvor pengene skal hen.

Hvis du har betalt med betalingskort eller kreditkort, krediterer vi dig direkte tilbage til den konto hvor pengene kom fra.

Du kan læse mere om fortrydelsesret og dine rettigheder på forbrug.dk

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.