Silke

Når talen falder på silke, er der kun ét ord der dækker - nemlig luksus.

Sejs Dyner forhandler kun silke i aller højeste kvalitet, nemlig Momme 19.

Momme er et udtryk for silkens kvalitet og holdbarhed. For at måle Momme, tager man et stykke silkeklæde i 100yards langt og 45tommer bredt og vejer stoffet. Vægten i engelske pund er så udtrykket for momme. 

Så Momme 19 betyder altså at det vejer 19 pund. Til sammenligning kan man tage silke der bruges til f.eks smoking der er momme 22, og almindelige beklædningsstykker som "kun" er momme 8-12.

SILKEPUDER OG DYNER

En silkehovedpude er en uundværlig pude til dig, som elsker eksklusive produkter i høj kvalitet. Denne type pude er ikke kun blød og lækker, men også super funktionel. Silken hjælper nemlig med at absorbere og bortskaffe sved. I vores sortiment kan du finde silkepuder i størrelserne 50x70 og 60x63, som begge er lavet af 100% silke i både betrækker og fyldet.

SILKE AF MULBERRY SILKE

I vores sortiment kan du også finde et bredt udvalg af silkedyner, der er produceret i 100% natursilke og silkevår. Hos mange andre producenter vil der ofte være brugt bomuld eller polyester i betrækket, men hos Sejsdyner kan du kun finde nogle, som er fremstillet af 100% Mulberry-silke. Dette gør at både vores dyner og hovedpuder er lavet af premium kvalitet, som også adskiller sig fra andre i branchen. Har du en dyne eller en hovedpude af silke, vil du have glæde af dem i mange år frem. De skal ikke vaskes som mange normale hovedpuder og dyner, men derimod renses, som pels. Du kan dog nøjes med at lufte dem som en start, silke er nemlig selvrensende.

SILKELAGNER OG SENGESÆT

Har du allerede dyner og hovedpuder i silke, så kan du supplere op med silkelagner og sengelinned i silke. Her på siden kan du finde et bredt udvalg af flade lagner og kuvertlagner. Du kan bruge dit flade silkelagen til at ligge på din springmadras, der ikke bruger elevation. Derudover er vores kuvertlagen specielt beregnet til at rede din topmadras med. På den måde kan du beskytte din topmadras mod sved og slid. Vores silkelagner er fremstillet i den højeste kvalitet af silke, nemlig Mulberry silke, som også er kendt for sin høje slidstyrke. Vores sengelinned har bindebånd i hjørnerne, så dynen bliver, hvor den skal være. Du kan mod manges forventninger godt vaske dit sengelinned i silke på et skåneprogram, der maks er på 30-40 grader, men må ikke tørretumbles.

BRUG FOR RÅD OG VEJLEDNING?

Hos Sejsdyner går vi meget op i at vores kunder, får det produkt, som matcher deres efterspørgsel. Derfor prøver vi efter bedre evne at besvare alle henvendelser fra kunder. Har du derfor spørgsmål til anvendelse af vores produkter, ydelser eller kvalitet af disse, kan du altid skrive en mail eller ringe til vores kundeservice. Vi har mange års erfaring i branchen og kan derfor vejlede dig med en stor know how indenfor branchen.

SD SILKE ER CHARMEUSE VÆVET

Alle SD silkeprodukter er Charmeuse vævet, og her kommer en forklaring på hvad det er.

Charmeuse-vævning er en specifik teknik, der bruges til at fremstille stoffer, herunder silke. Når silke er vævet i charmeuse-stil, skaber det en glat, glansfuld overflade med en smuk, elegant drapering.

Det særlige ved charmeuse-vævning er, at det skaber en ensartet, tæt binding af trådene på én side af stoffet, mens den anden side forbliver mere løs og let. Dette skaber en glat overflade på forsiden af stoffet, mens bagsiden er mere ru og har en mat finish.

Resultatet er en silkestof med en silkeagtig glans og en utrolig blød og behagelig følelse mod huden. Det er ofte brugt til at skabe luksuriøse beklædningsgenstande som kjoler, nattøj og selvfølgelig sengetøj på grund af dets smukke udseende og behagelige fornemmelse.

Så når du hører om charmeuse-vævet silke, kan du forestille dig et stof, der er glat som silke på den ene side og blød som bomuld på den anden, perfekt til at skabe luksuriøse og behagelige tekstiler til både tøj og sengetøj.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )