Marstrand Elevationsseng

Bag MARSTRAND sengen

Hos Sejs Dyner er vi vilde med Carpe Diem Marstrand elevationsseng.

Den er justerbar og ligeså smukt designet, som den er avanceret. Marstrand er udstyret med en lændestøtte, som giver ekstra komfort, selv når du sidder oprejst i sengen.

Du kan styre alle funktioner i sengen med blot ét tryk på en enkelt knap.

Du kan på den måde få sengen indstillet til netop dig og din krop, for at give dig den mest optimale liggekomfort.

5 varer

Faldende orden
pr. side

Bag Marstrand sengen

Hos Sejs Dyner er vi vilde med Carpe Diem Marstrand elevationsseng. Den er justerbar og ligeså smukt designet, som den er avanceret. Marstrand er udstyret med en lændestøtte, som giver ekstra komfort, selv når du sidder oprejst i sengen. Du kan styre alle funktioner i sengen med blot ét tryk på en enkelt knap. Du kan på den måde få sengen indstillet til netop dig og din krop, for at give dig den mest optimale liggekomfort.

Tidløst design med Marstrand

Marstrand er designet i et tidløst design med en moderne tilgang. Den har indbygget et behageligt natlys, der kan hjælpe dig med at orientere dig, hvis du skal op om natten. Det som gør sengen mere unik er Carpe Diem Beds specielt fremstillede fjedersystem — Contour Pocket System. Dette gør, at sengen kan tilpasse sig til dine bevægelser og at du får en trykaflastning af kroppen, når du sover. I en Marstrand seng vågner du glad og veludhvilet med en fornyet energi til den kommende dag.

Egenskaber i Marstrand

En Marstrand sengen leveres med en trådløs fjernbetjening og har indbygget LED-lys under sengen, som giver dig et diskret lys. For yderligere komfort kan du supplere med en Luxury topmadras, som er formbar og ekstrem komfortabel. Den har en "vinterside" med uldfyld og Talalay latex som midterlag, samt en "sommerside" beklædt med bomuldsfyld. Den er derfor praktisk uanset om det er sommer eller vinter. Alle senge fra Carpe Diem Beds har et indbygget patentanmeldt specialindlæg, som bevirker, at fjedrene i sengen ikke trykker igen, når du lægger dig i sengen. Trykket der dannes ved dine hofter og skuldre vil derfor mindskes og dermed støtte op om din talje. Anskaffer du dig en Marstrand vil du få lidt luksus i din hverdag, som er komfortabel og flot designet. Det er derfor heller ikke kun følelsen du får ved at ligge i sengen, som er vigtig, det er også følelsen af at sove igennem og være frisk dagen efter.

Teamet bag Marstrand

Anskaffer du dig en Carpe Diem seng vil du også opleve at der er én ting, som de aldrig går ned på. Nemlig passionen for at producere luksuriøse og komfortable senge i særklasse. Teamet bag Carpe Diem Beds siger også at det er passionen for at være de bedste og skabe de mest eksklusive senge, der giver dem deres drive. Det er deres mentalitet, der er grundstenen i deres forretning og giver glade og tilfredse kunder.

Carpe Diem Beds hos Sejsdyner

Med en seng fra Carpe Diem Beds får du absolut højeste kvalitet, hvor der ikke er sparet på detaljerne. Alle deres senge er smidige og komfortable, og tilpasser sig samtidig din krops bevægelser. Hos Sejsdyner finder du et bredt sortiment af produkter fra Carpe Diem Beds. Se blandt andet vores udvalg af de svenske Senge, Topmadrasser og Boksmadrasser i særklasse.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )