TempraKON®

Forestil dig et materiale, der hjælper dig aktivt med at sove bedre.

Forkæl dig selv med de skønneste produkter fra TempraKON, der ved hjælp af et særligt materiale lader dig sove fantastisk.

TempraKON har udviklet en ganske særlig teknologi, Advance, der er revolutionerende indenfor sovekomfort. Se det spændende udvalg og find lige præcis det, du søger.

Det særlige ved TempraKON Advance

TempraKON Advance er en særlig teknologi, der er udviklet af NASA, og som oprindeligt var tiltænkt rumdragter. TempraKON har videreudviklet materialet til noget, der kan give dig en bedre søvn.

Materialet bruger kroppens egen energi til at regulere din temperatur, når du sover. TempraKON Advance køler dig når du er varm, og varmer dig når du er kold. Samtidig hjælper TempraKON Advance dig af med fugten, som ellers kan ophobe sig i dynen og hovedpuden. TempraKON Advance kan gøre dette fordi den virker aktivt, og måler om du er varm eller kold. Det giver din nattesøvn de allerbedste betingelser.

TempraKON producerer både dyner, puder, rullemadrasser, topmadrasser, baby/juniorprodukter samt dunsokker. Dunsokkerne er ganske specielle. De hjælper dig med at holde varmen på fødderne, og samtidig fjerner fugten, således at du ikke bliver klam på fødderne.

TempraKON er let at vedligeholde, for produkterne kan vaskes ved 60 grader (skåneprogram) med et dunvaskemiddel. Det bør centrifugeres og tørres i tørretumbler ved 60-80 grader.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.