TEMPUR Move

Den robuste lamelbund er udstyret med regulerbar lændestøtte og blød skulderzone for individuel tilpasning og øget komfort, så du får den bedst mulige nattesøvn.

TEMPUR® Move bygger på slideback elevation, der sikrer, at, selvom du eleverer, forbliver du ud for dit sengebord og din partner, selvom vedkommende ikke benytter elevationen.

9 varer

Faldende orden
pr. side

TEMPUR® Move i detaljer

  • Lamelbund med regulerbar lændestøtte og blød skulderzone
  • Fuldpolstret med slidstærkt betræk
  • Stærk og robust motor, der kan betjenes enten af den trådløse fjernbetjening eller en app
  • 3 års garanti på ramme og bund og 5 års garanti på motorer
  • Fås i syv forskellige farver
  • Mulighed for tilkøb af matchende gavl samt ben i forskellige farver/designs
  • Alle dele undtagen ben og gavl er formonteret
  • Passer til alle TEMPUR® madrasser
  • Inkl. samlebeslag

Stort udvalg af robuste sengebunde

Hos Sejsdyner finder du et stort sortiment af alt du skal bruge til dit soveværelse. Vi har et bredt udvalg af både senge, sengetøj, dyner, hovedpuder og meget mere fra anerkendte producenter i branchen. Derfor kan du også finde et unikt udvalg af robuste sengebunde fra kvalitets producenterne Tempur. Vores udvalg af Tempur sengebunde i serien Move er i en liga for sig. Denne type sengebund har en regulerbar lændestøtte og er tilmed udstyret med en skulderzone, der kan tilpasses til dit individuelle behov. På den måde får du alle forudsætninger for at kunne opnå en god nattesøvn. Der er skruet op for alle komfort elementer, så du kan vågne udhvilet morgenen efter.

Sengebund fra Tempur

Move sengebunde fra Tempur er opbygget efter maksimal komfort. Derfor er de også udstyret med en elevation, som skal sikre at du forbliver i din indstillede position, selvom din sengepartner ønsker en anden position. Alle sengebundene i serien Move er ikke kun praktiske i deres funktioner, men også i udseendet. Alle sengebundene er nemlig fuldpolstret og har et slidstærkt betræk, der gør det let for dig at få renset dem af.

Funktionel sengebund fra Tempur Move

En af de mest praktiske egenskaber ved denne type sengebund er udover sengebetrækket og dens funktioner, at den kan tilpasses til alle typer af madrasser fra Tempur. Den er udstyret med nogle stærke og robuste motorer, som gør det let for dig at kunne styre elevation, hvad enten det er op eller ned. En af de lækre funktioner er at du kan styre motorerne fra en app på din telefon eller via en trådløs fjernbetjening. På den måde bliver det ikke meget lettere for dig at finde det helt rigtige niveau af elevation. Du behøver nu ikke at lede længe efter fjernbetjeningen på siden af sengen, men skal blot finde din telefon frem. Derudover har Tempur hele 5 års garanti på sine motorer, så du er sikret at få kvalitet for pengene.

Sengebund med blød skulderzone

Tempur Move er en All in One sengebund. Selve sengebunden og rammen kommer som én samlet enhed. Den vil være fuldt polstret i det slidstærke betræk, som den produceres i. Selve navnet på serien er en reference til at en elevationsseng skal kunne bevæge sig. Sengebunden er bygget op på stærke lameller, som kan hjælpe dig til at kunne regulere støtten til din lænd. Slideback funktionen er en de mest populære effekter ved denne type sengebund, der som beskrevet før gør at du kan blive liggende i din foretrukne position, mens din sengepartner kan køre sin del af sengen op.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )