Xcellent Kontinentalsenge

Kontinentalsenge fra Xcellent i forskellige modeller.

En kontinentalseng er bygget op med to underdele (boxmadrasser), og en stor mellemmadras (normalt to madrasser i ét betræk, med mindre andet er angivet). Ovenpå ligger der en lækker topmadras i enten latex, celsius eller XL-skum.

Alle kontinentalsenge fra Xcellent kommer inkl. ben.

12 varer

Faldende orden
pr. side

Kontinentalsenge hos Sejsdyner

Hos Sejdyner går vi meget op i at kvalitet skal hænge sammen med prisen på vores produkter og det gør det i den grad med de danske sengeproducenter Xcellent. Disse senge er ikke bare senge, men derimod et modeikon, der er flot at se på og komfortabel at ligge i. Sengene fås i mange forskellige farvekombinationer og priser, så du altid kan være sikker på at finde præcis det, som passer til dit soveværelse og stil. Søvn er vigtigt og derfor er det vigtigt at du får alt den søvn, som du har brug for i en komfortabel seng, lavet til dine sovepositioner. En seng skal kunne tilpasses din krop, vægt og give dig tilpas støtte på de vigtigste steder. Vi har både 5 zonede kontinentalsenge og Multipocket kontinentalseng og mange andre.

Kontinentalsenge fra Xcellent

Vores kontinentalsenge byder på mange forskellige modeller. En af kundernes favoritter er kontinentalsenge fra Xcellent, der giver dig en sublim liggekomfort med et elegant og moderne udtryk. Med en kontinentalseng fra Xcellent vil du få en bund baseret på to boxmadrasser, der består af flere lag fjedre samt en springmadras, der er placeret øverst og fås i enten trykaflastende latex eller med skum. Uanset, hvad du vælger får du en seng der trykaflaster og giver dig en maksimal støtte når du ligger dig tilrette.

Eksklusive kontinentalsenge

Over de senere år er kontinentalsenge blevet en trend i mange danske hjem og hos Sejsdyner forstår vi godt hvorfor. Disse senge er en samlet løsning og giver dig den ultimative komfort og søvn. Du behøver ikke selv at sammensætte en boxmadras, sengeramme, springmadras og topmadras. Med kontinentalsenge fra Xcellent får du både boxmadras og springmadras i én. Du får en maksimal sovekomfort og sengens højde gør det let for dig at lægge ned i sengen. I vores sortiment har vi kontinentalsenge i 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200 og 180 x 200 cm.

Find en kontinentalseng der passer dig

Er du i tvivl om, hvilken kontinentalseng, der passer bedst til dig og dit soveværelse, kan du altid tage kontakt til vores kundeservice, der er klar til at guide dig til det bedste valg af seng til dig. Se vores gode tilbud på kontinentalsenge og springmadrasser til stærke konkurrencedygtige priser i et flot og moderne design. Er du i tvivl om, hvad du skal lede efter i en seng, så kan du altid starte ud med at bemærke, hvordan du sover bedst om natten. Ligger du dig f.eks. til at sove på siden, ryggen eller maven? Afhængig af, hvilken sovestilling, der fungerer bedst for dig, så skal du anvende en seng, der matcher dette. Er det siden du ligger bedst på, vil du skulle bruge en madras, der støtter godt op om din nakke og hofte.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )