Xcellent Springmadrasser

Xcellent springmadrasser fra danske BBC (Better Bed Comfort).

En lille lokal fabrik i Nordsjælland.

Springmadrasserne fra BBC er polstret med 25mm polyskum, oven på fjedrene, og på nogle af madrasserne er der endda polstring af Latex.

3 varer

Faldende orden
pr. side

Springmadrasser hos sejsdyner

Hos Sejsdyner går vi op i funktionalitet og kvalitet. Derfor er vi meget omhyggelige når vi udvælger vores produkter og vores brands, som vi vil sælge i vores webshop. Vi har mange lækre brands i vores sortiment og derfor kan du også finde mange forskellige produkter i premium kvalitet. Se blandt andet vores sortiment af topmadrasser, boxmadrasser og kontinentalsenge. Et af vores yndlings kvalitets sengeproducenter er det danske mærke Xcellent.

Danske kvalitets madrasser

Vi har et unikt udvalg af produkter fra Xcellent, herunder springmadrasser i et moderne og enkelt design. Alle produkter fra Xcellent bliver produceret i Nordsjælland af dansk arbejdskraft og derfor er niveauet af detaljer og ekstra luksus også et sikkert varemærke hos denne producent.

Springmadrasser fra Xcellent

Alle springmadrasser fra denne danske sengeproducent er altid produceret i den højeste kvalitet og er ofte lavet af enten polyskum eller latex ovenpå fjedrene. Springmadrasserne fås med 5 zonet posefjedre, multipocket posefjedre, multipocket polstret med latex, 5-zonet med latexpolstring, 7 zonet latexmadras. På den måde kan du vælge imellem mange forskellige former for kvalitet alt efter, hvad der passer bedst til dig og din seng.

Xcellent giver komfort

Alle har forskellige sovepostioner. Nogle vil gerne sove på maven, andre på siden og nogle sover bedst på ryggen. Derfor er det vigtigt at gøre op med sig selv, hvad du er på udkig efter, når du skal købe en springmadras. I nogle af springmadrasserne er kernen lavet med 5 komfortzoner, der sikrer dig en behagelig hoftestøtte. Denne har også en særlig udviklet komfortzone for skulderpartiet.

Allergivenligt betræk

Alt betræk på disse unikke danske springmadrasser er behandlet med den allergivenlige SANICOTT proces, der kan sikre dig en begrænsning af husstøvmider. Dette giver dig et renere og sundere sovemiljø, som kan give dig en bedre nattesøvn. Xcellent springmadrasser laves i bredder på 70, 80, 85, 90, 105, 120 og 140 cm samt længder på 190/200/210cm. Der ydes 15 års garanti mod fjederbrud.

Blød, fast eller medium springmadras

Det er meget forskelligt, hvor hård en madras, som passer til din krop. Nogle kan godt lide dem faste og andre vil foretrække dem i medium. Det er en smagssag, som er meget individuel. Derfor har vi hos Sejsdyner valgt at have et bredt sortiment af springmadrasser fra Xcellent, så du med garanti kan finde noget, der passer til din smag og krop. Mange glemmer ofte at tage højde for deres egen kropsvægt, når du er på jagt efter en god springmadras. Men dette kan have stor indflydelse på valget af madrassen. Det er derfor godt at læse om madrassen inden du køber den og tage din egen vægt med i ligningen.

Vend din springmadras

Mange bruger deres springmadras på en side i hele dens levetid. Det er der som sådan ikke noget i vejen for, men du kan forlænge dens levetid, hvis du vender den ind i mellem. Vi anbefaler at du vender springmadrassen ca. hver 6.måned. Du kan på den måde slide fjedrene i madrassen på en interimistisk måde i frem for en intensiv måde, hvorpå du slider fjedrene på hurtigt.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )