Wonder Living Bambus kuvertlagen til U-topmadras - Hvidt

Kuvertlagen i 100% bambus fra Wonder Living
Oplev en komfort i det blødeste bambus fra Wonder Living. Kuvertlagner i bambus har mange egenskaber, som alle er med til at bidrage til en bedre søvn og ikke mindst en helt unik komfortoplevelse i luksusklassen.

Blødt som silke
Vores kuvertlagner i bambus er satinvævet i 300 trådvævninger, som føles blødt som silke, men ikke klæber til kroppen. Kuvertlagner i bambus har temperaturregulerende egenskaber, som holder godt på varmen, når det er køligt, men omvendt føles svalt, når det er varmt. Derfor er lagnet velegnet til alle årstider.

Absorberende kuvertlagen
Bambus er stærkt absorberende og optager hurtigt og effektivt fugt. Derudover afgives fugten 3-4 gange hurtigere end ved eksempelvis bomuld. Derfor er bambus kuvertlagner velegnet til personer, som sveder meget om natten.

OEKO-TEX® certificeret & allergivenligt
Alle produkter fra Wonder Living er OEKO-TEX® standard 100 certificeret, hvilket betyder, at alt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer. Derfor er alle vores produkter også allergivenlige.

Bæredygtighed og FSC-mærkning
Alt den anvendte bambus kommer fra en FSC-mærket bambusskov og er produceret efter den bæredygtige og prisvindende Lyocell-metode.

  • Godkendt af e-mærket
  • Fri fragt ved køb over 700 DKK i DK
  • Fast fragt på 29.- under 700 DKK i DK
  • 60 dages ombytningsret på udvalgte madrasser
  • 1200 m2 fysisk butik
Produktionsland Kina
Lagenfarve Hvid
Andet FSC®, OEKO-TEX® 100 Class I, Vaskbar ved 40 grader, Økologisk
Mærke Wonder Living

Med elastikkant

VASK AF BAMBUSLAGNER FRA WONDER LIVING
Vask lagnet på max. 40 grader, separat fra andet vasketøj og gerne i vaskepose.

Bambus har den fordel, at det er antibakterielt fra naturens side, og bakterier som husstøvmider trives ikke i dette sengemiljø.
Det er derfor ikke nødvendigt at vaske lagnet på mere end 40 grader ligesom med silke eller uld. Ved at maskinvaske på en lavere temperatur skåner du også miljøet. Ved at undlade centrifugering krøller lagnet mindre.

VASKEMIDDEL
Brug et mildt og skånsomt vaskemiddel (silke sæbe). Hæld ikke vaskemiddel direkte på lagnet, da det kan forårsage misfarvninger. Brug ikke klorblegemiddel, som kan svække fibre og forårsage misfarvning.

TØRRING
Lufttørring anbefales. Brug aldrig en tørretumbler med høj varmeindstilling eller overtørring, da dette vil forringe fibrene og kan forårsage krympning. Bambustekstiler afgiver fugten 2-3 gange hurtigere end eksempelvis bomuld. De fleste bliver overrasket over, hvor hurtigt lagnet kan lufttørres, da man oftest vil kunne bruge lagnet om aftenen, hvis man har hængt det til tørre om morgenen.
På den måde kan man undlade brug tørretumbleren og spare penge på elregningen.

STRYGNING
Stryg kun lagnet på laveste temperatur (max. 110 grader), hvilket vil sikre en længere holdbarhed.

KRYMPNING
Vores produkter er designet til at kunne krympe 2-3%.

INGEN KEMIKALIER
Alt bambus sengelinned fra Wonder Living er certificeret med OEKO-TEX® standard 100, som udstedes fra verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler (tiltro til tekstiler). Dette er din garanti for, at det færdige produkt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer.

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Wonder Living Bambus kuvertlagen til U-topmadras - Hvidt
Tilbage til produkt

Måske Danmarks bedste kundeservice, vi står klar til at hjælpe dig.

Vores ambition er og har altid været at give dig som kunde, den optimale rådgivning og vejledning. Både når det gælder købet af dyner og puder, men specielt når det drejer sig om køb af ny seng, lægger vi vægt på at du får den optimale vejledning.

Ring til os på telefon
58255656

Eller send en e-mail
info@sejsdyner.dk


Åbningstider

Mandag - Fredag 10:00 - 17:30
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag 10:00 - 15:00

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )