Jensen Softline II topmadras

Vær den første til at bedømme dette produkt

Topmadras med XO miljøskum fra Jensen Madrasser. Fremstillet med to forskellige liggeflader for perfekt liggekomfort

Kan finanseres
From:

Specialpris Fra 2.640 DKK

Regular Price: Før 3.520 DKK

Availability: På lager. Vi sender med det samme

  • Fri fragt ved køb over 700 DKK
  • 60 dages ombytningsret
  • 1200 m2 fysisk butik
Finansering:
ÅOP 0%
Samlet kreditomk. 0,00 DKK
Løbetid 36 mdr.
NaN (ydelse pr. måned) Ansøg om finansering

Topmadras fra Jensen med XO miljø skum er erstatning for natur latex, dette er en skum som Jensen madrasser har fået udviklet for at forbedre sengemiljøet.

Jensen topmadras med XO miljøskum har en bedre luftgennemstrømning, elasticitet og er blødere med mindre sætning. Topmadrassen har en glat og en riflet side. Den riflede side opleves blødere, mens den glatte side opleves fastere.

Luftgennemstrømning og elasticitet i denne Jensen topmadras er forøget med 30% i forhold til naturlatex, kun overgået af Innergetic Latex.

Dette betyder at denne topmadras fra Jensen madrasser vil føles køligere at ligge på, hvor naturlatex for mange har føltes for varm.

Betrækket på en Jensen topmadras er fremstillet med stretch og kan vaskes på 60 grader. Lynlåsen som er skjult, går hele vejen rundt på alle topmadrasser, og det er derfor let at tage kernen ud og ind af betrækket ved vask.

Højden på Softline II topmadrassen er 9cm.

SoftLine II (9 cm) har indlæg af 65mm XO. XO har også meget gode luft- og fugttranporterende egenskaber. XO har en riflet og en plan side, den plane side opleves som fastere mens den riflede side opleves blødere. XO er meget elastisk og former sig efter kroppen.

  • Specifikationer: Nomite behandlet, Vaskbar ved 60 grader, Aftageligt og vaskbart betræk
  • Topmadras materiale: Softline II

Måske Danmarks bedste kundeservice, vi står klar til at hjælpe dig.

Vores ambition er og har altid været at give dig som kunde, den optimale rådgivning og vejledning. Både når det gælder købet af dyner og puder, men specielt når det drejer sig om køb af ny seng, lægger vi vægt på at du får den optimale vejledning.

Ring til os på telefon
58 25 56 56
 

Eller send en e-mail
info@sejsdyner.dk
 

Åbningstider

Mandag - Fredag 10:00 - 17:30
Lørdag 10:00 - 14:00
1. søndag i hver måned  10:00 - 15:00

Anmeldelser
(0)

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.