Spar 40% Kan finanseres

Jensen Tempsmart topmadras - 140x200cm

Leveringstid 3-5 uger
Nu pr. stk 5.942 DKK Før 9.903 DKK Tilbuddet gælder til og med 30-07-2024
Evt. fragtomkostninger tillægges
Delbetaling
496 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 5.942 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 496 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 5.942 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Jensen TempSmart™ topmadras, er en topmadras med “termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingninger, som forårsager urolig søvn.

En topmadras med et termoreguleringssystem, der aktivt afbalancerer de temperaturændringer, der kan forstyrre din søvn.

Denne innovative teknologi bidrager til bedre liggekomfort gennem milioner af mikrokapsler, der konstant tilpasser sig din huds klima ved at absorbere, opbevare og frigive overskydende varme efter behov. På den måde skaber mikrokapslerne en buffer mod overophedning/sved samt kulde/gysninger og holder dig inden for din komfortzone med stor søvnkvalitet til følge. Derfor er TempSmart™ en ideel topmadras til alle, der har problemer med at holde en stabil kropstemperatur hele natten.

TempSmart™ har en kerne af Innergetic® latex med en åben cellestruktur, der giver optimal luft- og fugttransport. Fyldningsmaterialet er både perforeret og rillet. Perforeringen sikrer optimal ventilation, mens rillen giver en blødere og fastere side. Bakterier og støvmider kan ikke lide latex, hvilket resulterer i et renere og sundere sengeklima. Topmadrassen har også Soft Touch, der giver en ekstra blød følelse.

SENSITY™
Sensity™ er et madrasbetræk, der bruger aktive probiotiske bakterier til at holde din seng naturligt frisk, tør og mere hygiejnisk. Probiotiske bakterier findes organisk i naturen og bruges i den unikke Sensity™ patenterede teknologi for at give dig en virkelig forfriskende søvnoplevelse.

Hvordan virker Sensity™?
Probiotisk mikroflora er inkorporeret i stoffet i form af mikroindkapslede sporer. Disse mikroorganismer forbliver inaktive, indtil de frigives af den friktion, der opstår mellem den sovende krop og madrassen.

  • Godkendt af e-mærket
  • Fri fragt ved køb over 700 DKK i DK
  • Fast fragt på 29.- under 700 DKK i DK
  • 60 dages ombytningsret på udvalgte madrasser
  • 1200 m2 fysisk butik
Mærke Jensen®
Størrelse 140x200cm
Topmadras indhold TempSmart
Andet Aftageligt og vaskbart betræk, OEKO-TEX® 100 Class I, Svanemærket, Vaskbar ved 60 grader

Jensen TempSmart topmadras med en kerne af 50mm Talalaylatex, er betrukket med et betræk, der hjælper kroppen med temperaturen. Når du er varm, gør den dig køligere, og når du er kold, hjælper den dig med at holde varmen.

TempSmart topmadras (9 cm) indeholder Quallofil® Allerban®. Quallofil er et patenteret fiber med fire luftkanaler der sørger for god udluftning af topmadrassen, samtidig med den beholder sin fasthed og form.

Allerban hæmmer bakterieudviklingen af svamp og støvmider.

Dette er med til vi trygt kan anbefale denne topmadras til allergikere. TempSmart topmadrassen har indlæg af Innergetic Latex, den letteste og fineste latex der findes, den former sig efter kroppen og opleves som blød og følsom.

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Jensen Tempsmart topmadras - 140x200cm
Tilbage til produkt

Måske Danmarks bedste kundeservice, vi står klar til at hjælpe dig.

Vores ambition er og har altid været at give dig som kunde, den optimale rådgivning og vejledning. Både når det gælder købet af dyner og puder, men specielt når det drejer sig om køb af ny seng, lægger vi vægt på at du får den optimale vejledning.

Ring til os på telefon
58255656

Eller send en e-mail
info@sejsdyner.dk


Åbningstider

Mandag - Fredag 10:00 - 17:30
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag 10:00 - 15:00

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )