Dunlopillo® boxelevation

Dunlopillo Basic boxelevation er med indbygget nakkestøtte og to motorer. I selve betrækket er der en vendbar Dunlopillo Basic madras. Madrassen er selvfølgelig Dunlopillo naturlatex madras med 7 indbyggede komfortzoner.

Vælg mellem tre hårdheder; blød, medium og fast. Dunlopillo Basic boxelevationssengen betjenes med den trådløse radiostyrede fjernbetjening. Topmadrassen på denne elevationsseng er Dunlopillo's Basic topmadras.

Dunlopillo boxelevation i Selection-serien

Dunlopillo Selection 400 og Selection 410 er en boxelevationsseng der kombinerer den velkendte boxmadras med en rigtig god elevationsseng. Det er en unik løsning, der både yder i top når det gælder liggekomfort og design, hvor sengen brillerer med et helt enkelt udtryk, der passer ind i de fleste soveværelser. Topmadrassen på denne elevationsseng er Dunlopillo's Selection topmadras.

Begge boxelevationssenge er CE-mærkede, der garanterer at betjeningen sker under optimal sikkerhed for dig som forbruger.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.